Stroeve start van de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De kop is er af! De najaarscompetitie is weer begonnen. Altijd spannend hoe de SHOT-teams dan openen. Dat was bepaald nog geen makkie!

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Standaardcompetitie:

3e Divisie

SHOT 1 US 2 0-10 Net gepromoveerd naar de 3e divisie, moest al met een invaller (Axel) aangetreden worden. Dennis en René konden beiden niet meedoen. Dan sta je meteen al op achterstand. Dat was ook voelbaar in de wedstrijd. Daarin leverde Shot desondanks behoorlijk weerwerk tegen een ervaren US waarin oud-Shotter Jos Prinzen glorieerde. Er werd maar één partij in 3 games verloren! Het werd helaas (en onterecht) een afgetekende 10-0 nederlaag.
Hoofdklasse

SHOT 2 Bijmaat 3 3-7 Tegen kampioenskandidaat Bijmaat (de familie Lucardie) leverde ons 2e flink strijd. De opbrengst was echter wat zuinigjes: een 3-7 nederlaag. Martin, Henri en René wisten alleen oude rot George Lucardie te verslaan.
2e Klasse

SHOT 3 DOSC 1 8-2 Tegenstander DOSC moet vechten voor behoud, waar ons 3e de titel wil pakken. Dat tekende ook de wedstrijd, waarin Shotter Rowan Stapels (maar spelend voor DOSC) als enige voor echt weerwerk kon zorgen met 2 overwinningen. Oeds en Axel wonnen 2 wedstrijden, waar Rob soeverein heerste met een volle bak.
2e Klasse

REGA 4 SHOT 4 6-4 In de eerste wedstrijd deed het 4e zich een beetje tekort door een nipte nederlaag in Nijkerk op te lopen. Michael bleef nog wel in de plus met 2 keer winst, maar René kreeg de rekening voor zijn gebrek aan training en bleef op nul staan. Invaller Gerben verraste positief met 2 punten.
2e Klasse

VTV 1 SHOT 5 5-5 Het 5e start met een keurig gelijkspel tegen een bepaald niet zwakke tegenstander. Daar leek het aanvankelijk niet op want na een 4-1 achterstand kwamen de Shotters nog knap terug. Joris bleef een beetje onder de maat met 1 winstpartij, terwijl Rob en Gerben elk 2 nette punten wisten te scoren.
3e Klasse

SHOT 6 TTVN 4 9-1 Een strakke overwinning op een verrassend zwakke tegenstander. Het 6e maakt daarmee meteen de favorietenrol waar. Alleen nieuwkomer Daniël liet bij 8-0 nog een puntje glippen. Wieb en Greg bleven ongenaakbaar en behaalden de maximale winst.
3e Klasse

Hilversum 13 SHOT 7 8-2 Tegen titelkandidaat Hilversum werd een bescheiden resultaat geboekt. Even dreigde een enorme zeperd, maar op een 8-0 achterstand wisten Sascha en Maria nog 2 mooie punten te scoren. Adri bleef helaas zonder winst.
4e Klasse

TVA 2 SHOT 8 5-5 In Amerongen kwam ons 8e niet verder dan een gelijkspelletje. Dat was vooral het gevolg van een verrasende invaller bij de tegenstanders die ongenaakbaar bleek. Daarnaast bleek George nog niet de juiste vorm te hebben en met lege handen te blijven. Barend en Fred tikten beiden 2 punten binnen en het dubbelspel.
4e Klasse

SHOT 9 Het 9e had al direct een weekje vrij. Hun wedstrijd wordt ingehaald in de ‘vrije week’.
4e Klasse

SHOT 10 Hoogland 3 2-8 Het is natuurlijk een stapje hoger, maar dat was aan het spel van het 10e niet af te zien. Er werd volop strijd geleverd en er waren duidelijk meer kansen op winst dan de uiteindelijk 2-8 nederlaag doet vermoeden. Nu bleven de punten beperkt tot 1 voor Jan en 1 voor Anton. Hans kon hierin niet meegaan.

Duo-competitie:

4e Klasse

SHOT 1 VTV 1 0-5 Tegen de waarschijnlijke kampioen leed het 1e een onfortuinlijke nederlaag. Er waren veel spannende potten te zien, maar VTV trok steeds net aan het langste eind. Hans en Herman bleven daardoor zonder winst.
5e Klasse

SVE 1 SHOT 2 3-2 Na een knappe 2-1 voorsprong, moest uiteindelijk toch gecapituleerd worden tegen SVE. Samen pikten Esther en Angélique het dubbel in. Angélique kon daar nog een winstpartij in het enkelspel aan toevoegen.