SHOT loopt opnieuw averij op

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 8 wij 2} Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen VTV op het programma. De mannen hoopten dat er opnieuw een overwinning genoteerd zou kunnen worden, zoals in de eerste wedstrijd. Het liep echter allemaal anders, SHOT leed een harde nederlaag en handhaving is weer een stapje verder weg.

 

Diemers, Menereis en Rietveld verschenen hoopvol aan de start. Het begin was ook goed want Menereis noteerde direct een zeer knappe overwinning. Vervolgens was het de beurt aan Rietveld. Hij kwam echter geen moment in zijn spel, waardoor het alweer snel 1-1 stond. Ook Diemers redde het uiteindelijk niet.

Het gelegenheidsdubbel Menereis/Diemers liet bij vlagen zeer goed spel zijn. Helaas hadden ze het geluk niet aan hun zijde, waardoor er een 1-3 achterstand op het scorebord stond. SHOT zou de hele middag het geluk missen en al snel stond er een 8-2 nederlaag op het scorebord. Alleen Rietveld wist zich knap te herpakken en won nog een partij.

Rietveld was na de wedstrijd nuchter: “Dit is toch wel een enorme domper. Vooraf hadden we op meer punten gerekend. Toch is er wel enorm geknokt vandaag, voornamelijk door Tsuri. Hij verdient dan ook een dikke pluim.” Ook Menereis was realistisch: “Nu wordt handhaving weer een stap moeilijker, maar we hebben nog een klein kans. Volgende week kan een mooie stap gezet worden tegen Woerden, waar we zeer gebrand zijn om van te winnen.”