Eerste contouren zichtbaar bij senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na de 2e competitieweek kunnen vaak al de eerste voorspellingen afgegeven worden voor de verdere competitie. Nog niet overal is er zoveel duidelijkheid, maar bij menig team is de situatie al scherp te maken.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Standaardcompetitie:

3e Divisie

Rapidity 1 SHOT 1 9-1 Ook voor de 2e wedstrijd moest het eerste met een invaller op stap. Verschil was dat Dennis dit keer wel meedeed. Zijn trainingsachterstand maakte dat hij nog geen potten kon breken. Hetzelfde overkwam Michiel. Opvallend was dat, op een 7-0 achterstand, invaller Henri knap de eer redde voor het team. Het 1e staat daarmee nu al stijf onderaan en er zal een ware cultuurshock nodig zijn om het tij te keren.
Hoofdklasse

TTVN 1 SHOT 2 4-6 Promovendus TTVN trad aan zonder kopman Peter Marijn, wat de kansen voor ons 2e aanzienlijk vergrootte. Het was dus toch wel wat teleurstellend dat de overwinning niet ruimer uitviel dan deze 4-6. TTVN en Hilversum lijken immers de ploegen te zijn die op de degradatieplaatsen moeten belanden. Martin en Hans kwamen beiden niet verder dan 1 enkele overwinning, waar Henri glorieerde met een fraaie hattrick.
2e Klasse

ONI 1 SHOT 3 Op verzoek van ons 3e is deze wedstrijd verplaatst naar de vrije week. Toch is al zichtbaar dat het 3e inderdaad kampioensaspiraties mag hebben.
2e Klasse

SHOT 4 TVP 1 4-6 Tegen het degelijke TVP kwam het 4e er een beetje bekaaid vanaf. Er had duidelijk meer in gezeten. Met name Michael had een betere score kunnen behalen. Nu was een nipte nederlaag hun deel. Ook op de ranglijst blijft TVP het 4e net voor. Toch zal in het verdere competitieverloop juist dit TVP achterhaald moeten worden voor behoud. Nu bleven René, Paul en Michael allen op 1 winstpartij steken.
2e Klasse

SHOT 5 Woerden 2 2-8 Het sterke Woerde bleek een maatje te groot voor het 5e. Toch waren er best wel kansen op een beter resultaat dan de nu magere 8-2 nederlaag. Rob en Joris scoorden beiden 1 punt. Gerben kon de goede start van vorige week geen vervolg geven. Komende week zal tegen degradatieconcurrent TOVO karakter getoond moeten worden.
3e Klasse

HTTC 5 SHOT 6 5-5 Het 5e bleef in Houten steken op een remise. Geen malheur, want het 6e doet nog volop mee in de titelrace in deze poule. Greg was weer ouderwets op dreef met een volle bak. Ook Daniël bleef goed in zijn spoor met 2 zeges. Opvallend was dat Wieb zonder punten bleef. Dat geeft hoop voor de toekomst; we weten dat Wieb beter kan.
3e Klasse

SHOT 7 VTV 7 5-5 Tegen het bepaald niet imponerende VTV kwam het 5e niet verder dan een puntendeling. De hele wedstrijd keek het 7e tegen een achterstand aan, die pas in de laatste wedstrijd door Joop gelijkgetrokken werd met zijn 2e zege van de dag. Ook Sascha kwam na een moeizame start op 2 winstpartijen uit. Adri was niet erg alert en bleef op 1 punt steken.
4e Klasse

SHOT 8 TVS 3 5-5 Ook het 8e moest uiteindelijk tekenen voor een puntendeling tegen de Scherpenzelers. Na tussenstanden van 1-3 en 5-3 kwam TVS nog sterk terug tot 5-5. Barend en Jan waren beiden 2 keer succesvol, terwijl Fred de felicitaties van één tegenstander mocht ontvangen. Nu al tekent een middenmootpositie zich af.
4e Klasse

SHOT 9 Gispen 5 6-4 Het 9e speelde pas zijn eerste wedstrijd en haalde meteen een knappe overwinning tegen het sterke Gispen. Vooral Martin was ongenaakbaar met zijn hattrick. Ook Daan kwam met 2 winstpunten goed uit de verf. Koos kon zijn goede vorm niet omzetten in winstpunten en bleef met lege handen staan.
4e Klasse

Smash 1 SHOT 10 5-5 Dat er in deze competitie best wel kansen zijn voor het net gepromoveerde 10e, bleek wel tegen Smash. Na een grillig scoreverloop, waarin het 10e op een 4-2 voorsprong kwam, moest toch genoegen worden genomen een gelijkspelletje. Maar het 10e heeft bloed geroken en dat vertaalt zich wellicht nog in grote daden! Dit keer tikten Anton en Jan beiden 1 punt binnen. Herman toonde zijn klasse met 2 fraaie punten.

Duo-competitie:

4e Klasse

TTCL 1 SHOT 1 4-1 Voor de tweede maal op rij liep het 1e tegen een zware nederlaag aan. Nu bleek Leusden te sterk. Jan wist knap de slotpartij op zijn naam te schrijven en daarmee de eer te redden. Kopman Herman had minder fortuin en bleef zonder winst. Komende week zijn er tegen Hoogland betere kansen.
5e Klasse

SHOT 2 ZTTV 2 3-2 Voor de tweede keer op rij loopt het tweede tegen een nipte nederlaag aan. Dit keer was Elsbeth sterk bezig met 2 persoonlijke overwinningen. Esther kon hier helaas niet in meegaan. Ook het dubbelspel viel ten prooi aan de Zeisters. ZTTV won de vorige wedstrijd met 5-0; dit was dus helemaal geen slechte uitslag!