Lagere seniorenteams doen het uitstekend

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Geen slechte week voor de senioren, maar bovenin werden enkele matige uitslagen neergezet. De 4e klasse teams haalden echter alle ruime scores binnen.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Standaardcompetitie:

3e Divisie

SHOT 1 VTV 1 1-9 Het zit het 1e niet mee. Weer was het team incompleet, omdat nu Michiel een blessure had opgelopen. Een invaller was niet op tijd geregeld, dus werd het een korte wedstrijd. VTV heeft een sterke kopman, de andere spelers zijn een klasse minder. Omdat Shot met 2 man speelde werd het toch een wat eenzijdige strijd, waarin wel goed spel getoond werd, maar de ervaring van de tegenstander vaak doorslaggevend was. René haalde in zijn laatste wedstrijd nog mooi zijn eerste winst binnen op 3e divisie niveau en voorkwam een ‘volle bak’ voor VTV.
Hoofdklasse

SHOT 2 SVE 2 3-7 SVE is een kandidaat voor het kampioenschap in deze poule. Alle hens aan dek dus voor ons 2e. Tot 3-3 wist het 2e de balans keurig gelijk te houden. Een klein stuntje leek mogelijk. SVE gaf daarna nog goed gas en kwam, ondanks goede tegenstand van onze jongens toch op een 7-3 overwinning uit. Martin, René en Hans wonnen elk één partij en moeten nog vol aan de bak om in deze poule in de middenmoot terecht te komen.
2e Klasse

SHOT 3 Hilversum 9 7-3 Tegen de directe concurrent werd knap een royale overwinning gehaald. Daarmee nestelt het 3e zich definitief aan kop. Makkelijk ging het allerminst. Er waren veel hangpartijen die ver in de 5e game pas een beslissing kregen. De buit werd ook keurig verdeeld. Rob, Danny en Axel wonnen allen 2 potten. Danny en Axel wonnen samen knap het dubbel.
2e Klasse

Huizen 4 Shot 4 5-5 Uit Huizen werd een net gelijkspel mee naar huis genomen. Pim debuteerde knap in de 2e klasse met 2 zeges. Ook Michael kwam 2 keer tot winst. René sloot aan met 1 overwinning. Het 4e zal deze lijn voort moeten zetten om in veilige haven terecht te komen. We wachten nog op de dikke uitslagen!
2e Klasse

TOVO 1 SHOT 5 6-4br /> TOVO verscheen in de sterkste opstelling tegen ons 5e. Dan is het nog een lastig team. Na een 3-0 achterstand kwam ons 4e nog netjes terug tot 4-4 maar kon dat daarna niet vasthouden. Rob, Joris en Gerben wonnen elk één potje en dat is voor Joris eigenlijk iets te weinig. Ook hier moet nog hard gewerkt worden om een goede positie op de ranglijst te verwerven.
3e Klasse

Otio 2 SHOT 6 5-5 Het 6e bewees zichzelf geen beste dienst door tegen het matige Otio de punten te delen. Gerrit (sinds lang weer achter de tafel!) en Wieb wonnen elk nog 2 partijen, maar Daniël had dit keer zijn draai niet en bleef met lege handen staan. Geen grote nood, maar koploper HTTC liep daardoor toch iets weg van ons 6e.
3e Klasse

SHOT 7 Almeerspin 6 5-5 Ook het 6e bleef steken op een gelijkspel tegen het taaie Almeerspin. Maria was sterk op dreef met een gave hattrick. Joop kon nog 2 punten daaraan toevoegen, maar Adrie zag zijn soms uitstekende spel niet beloond met een overwinning. Op de ranglijst moet nog flink gesprokkeld worden om de 5e plaats te ontlopen.
4e Klasse

SHOT 8 HTTC 9 9-1 Een zeer ruime zege voor het 8e tegen het in de 4e klasse debuterende HTTC. Ondanks een vaak gelijkopgaande strijd kwam het 8e toch steeds boven drijven. Alleen Fred verslikte zich één keer in een tegenstander, waar Barend en Jan netjes ongeslagen bleven.
4e Klasse

Batua 1 SHOT 9 2-8 Het 9e is al weken lekker op dreef en toonde dat ook nu weer met een klinkende zege. Batua werd gedecideerd teruggewezen. Daan en Sebastiaan verloren beiden 1 punt. Martin bevestigde zijn goede vorm door zich door alle tegenstanders te laten feliciteren. Gaat het 9e meedoen om het kampioenschap?
4e Klasse

SHOT 10 Hilversum 22 7-3 Het 10 verraste door een klinkende overwinning te behalen op Hilversum. Een resultaat ook, waarmee knap de middenmoot wordt bereikt. Hans, Herman en Anton deden weinig voor elkaar onder en wonnen elk 2 keer. Ook het dubbelspel was een prooi voor de Soesters.

Duo-competitie:

4e Klasse

SHOT 1 Hoogland 3 0-5 Het zit het 1e nog niet mee in de duo-competitie. Ook nu weer werd een stevige nederlaag geleden. Herman en Hans konden alleen games winnen. We vertrouwen op beter tijden!
5e Klasse

Iduna 1 SHOT 2 3-2 Voor de 3e keer op rij leed het 2e een nipte 3-2 nederlaag. Nu was Iduna (iets) te sterk. Martin haalde soeverein 2 punten binnen. Esther is ondanks goed spel nog op zoek naar het eerste succes. Het 5e zit in de veilige middenmoot.