Jeugdsponsoractie Boni van start!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Vanaf vandaag (1 oktober) is het mogelijk om SHOT te steunen met de jeugdsponsoractie van de Boni supermarkt in Soest, waarbij er 8 weken lang (tot 25 november) munten gespaard kunnen worden voor de jeugdleden van TTV SHOT.

In deze acht weken ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsormunt. Deze munten kun je in de koker van TTV SHOT doen, die bij de ingang van de Boni supermarkt aan de Parallelweg in Soest staat. Hoe meer munten er in deze koker worden gedaan, hoe hoger het bedrag is dat onze vereniging uiteindelijk zal ontvangen van de Boni.

Help SHOT door in de actieperiode zo veel mogelijk boodschappen te halen bij de Boni, vraag al je vrienden, buren en kennissen dit ook te doen en dan de sponsormunten in de verzamelkoker van TTV SHOT te stoppen! (Of lever de munten in bij de bar in de SHOT-kantine; dan zorgen wij ervoor, dat de munten vóór 25 november bij de Boni in de juiste koker terecht komen.)