Matig weekje voor de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De 4e competitieweek leverde voor veel teams een teleurstellende uitslag op. Diverse teams knokken nog om een plek in de middenmoot te bereiken, terwijl onze kampioenskandidaten vergaten om flink uit te halen. Het beste nieuws kwam nog uit de duo-competitie, waar beide teams knap wisten te winnen.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Standaardcompetitie:

3e Divisie

the Victory 1 SHOT 1 10-0 Het wordt een moeizame competitie voor het 1e. Met maar liefst twee invallers (Henri en Oeds) werd de tocht naar Weesp gemaakt. Henri en Oeds konden geen potten breken, maar dat zal niemand hen ook verwijten. Vaste teamspeler Roy toonde een goed 3e-divisie niveau en wist het alle tegenstanders zeer lastig te maken, maar kwam, ondanks de nodige 5-gamers, niet tot winst. De uitslag was dus een tikje geflatteerd.
Hoofdklasse

SHOT 2 SVO 1 6-4 Tegenstander SVO heeft de schier onverslaanbare Arjen Weergang in de gelederen. Lastig dus om van zo’n team te winnen. Dat lukte dit keer doordat het hele team goed bij de les was en alle andere tegenstanders aan de zegekar gebonden werden. Klasse dus! Henri, Hans en René wonnen dus ieder 2 keer. Deze uitslag was ook zeer gewenst in een moordende strijd (o.a. met SVO) om het behoud in de Hoofdklasse.
2e Klasse

SHOT 3 Elan 4 5-5 Ons 3e had een onverwacht zware kluif aan de materiaalspelers van Elan 4. Met name Oeds toonde zich onwennig tegen soort spelers en moest de 2 materiaalspelers feliciteren. Danny en Axel hadden hier iets meer grip op, maar konden toch ook niet voldoende domineren. Het resultaat was een zuinige puntendeling, waar concurrent UTTC stevig uithaalde. Danny en Axel pakten elk 2 punten.
2e Klasse

Hilversum 11 SHOT 4 7-3 Een forse nederlaag tegen een bepaald niet grandioos Hilversum. Met name Michael miste volledig de boot en bleef puntloos. Ook Paul bleef met 1 winstpunt onder de maat. Alleen Pim scoorde een voldoende met 2 mooie punten. Er zal de komende weken uit een ander vaatje getapt moeten worden, want de positie op de ranglijst is hierdoor onnodig precair geworden.
2e Klasse

Buna 1 SHOT 5 2-8 Tegen hekkensluiter Buna wist het 5e de zeer gewenst 8 punten binnen te halen. Hiermee komt het 5e in de drukke middenmoot terecht. Dat biedt nog geen veiligheid, maar het 5e heeft alles weer helemaal in eigen hand. Joris was eindelijk weer eens dominant met een gave 3-punter. Rob en Gerben sloten elk met 2 zeges goed aan.
3e Klasse

SHOT 6 Woerden 4 Deze wedstrijd werd uitgesteld naar de vrije week.
3e Klasse

Elan 5 SHOT 7 7-3 Een ietwat teleurstellende nederlaag tegen het altijd lastige Elan, daar waar ook vaak een 5-5 score gehaald wordt. Shot wist alleen tegen de 3e man (vrouw) potten te breken, waardoor Maria, Adri en Sascha elk op één winstpunt bleven steken. Er zal in het vervolg van de competitie beter gescoord moeten worden om het hoofd boven water te houden.
4e Klasse

Overhees 1 SHOT 8 6-4 Tegen zaalgenoot Overhees leed het 8e een nipte nederlaag. Beide teams hadden hun sterkste speler thuis gelaten. Dat maakte er een open strijd van met kansen voor beide partijen. Jan en George tikten stevig mee met 2 mooie overwinningen. Fred was minder fortuinlijk en moest alle tegenstanders feliciteren. Desondanks doet het 8e bovenin mee!
4e Klasse

SHOT 9 Maarssen 6 3-7 Het 9e leefde een beetje op een roze wolk, maar werd door Maarssen weer keihard terug op aarde gezet. De partijen waren overigens goed aan elkaar gewaagd, maar het 9e trok toch geregeld aan het kortste eind met een stevige nederlaag als gevolg. Alleen Daan haalde een voldoende met 2 nette winstpartijen. Sebastiaan en Martin waren niet bij machte om hun partijen winnend af te sluiten. Het 9e blijft evenwel kansen houden op de titel.
4e Klasse

HTTC 6 SHOT 10 7-3 In deze ongemeen spannende poule deed het 10e zichzelf een tikje tekort tegen HTTC. Het werd in no time 5-0 voordat het 10e tegen punten begon te produceren. De schade werd uiteindelijk nog knap beperkt tot 7-3. Herman toonde zijn klasse met 2 persoonlijke punten. Ook Jan pikte weer knap zijn puntje mee. Anton bleef helaas zonder winst.

Duo-competitie:

4e Klasse

SHOT 1 Good Luck 1 1 3-2 Bij Good Luck is het (met een team van 7 spelers!) altijd een loterij wie er op komen dagen. Dat viel in deze wedstrijd niet tegen en het 1e maakte daar ook gedecideerd gebruik van. Hans bleef soeverein ongeslagen, maar ook invaller Esther wist knap een punt binnen te halen, waardoor de winst fraai in Soest bleef.
5e Klasse

SHOT 2 LTTC 1 3-2 Het 2e behaalde voor de 4e keer een 3-2 uitslag, maar dit keer bleef het 2e aan de goede kant van de score. Makkelijk ging dat overigens niet. Na een 2-2 tussenstand wist Elsbeth in de beslissende wedstrijd knap het 3e punt binnen te halen.