Jaarlijks OTC Toernooi opnieuw een succes!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Ook dit jaar kan de Old Timers Club weer terugzien op een zeer geslaagd toernooi bij ttv SHOT in Soest. Er waren 44 deelnemers. Er werd, zoals gebruikelijk, gespeeld tot de 21.

In de A klasse werd in de voorlaatste wedstrijd op het scherpst van de snede gestreden tussen Jan Willem van Asch en George Lucardie, die nog uitzicht had op een eerste plaats bij winst. In een spannende drie-setter trok Jan Willem aan het langste eind. In de allerlaatste wedstrijd ging het uiteindelijk tussen Bennie Klein Teeselink en Bert Kwint die beiden streden om de eerste plaats. Ook hier een spannende drie-setter van hoog niveau. Het voordeel werd beslecht door Bert Kwint. In de B klasse startte Jolke Meijer met een verliespartij, maar kwam nadien niet meer in de problemen. Met slechts twee verliespartijen eindigde Jan Sun als tweede. De strijd om de hoogste plaatsen in de C klasse ging vooral tussen SHOT-leden. In de allerlaatste wedstrijd werd de nog ongeslagen Bert Akkermans zeer verdienstelijk geklopt door Herman Gieling. In de D klasse eindigden John van de Brug en Ab Kooijman met gelijk aantal winstpunten. Het onderlinge resultaat tussen beiden bepaalde de eindstand. In de E klasse was Els de Gans op dreef en eindigde ongeslagen als eerste in deze groep. Het onderlinge resultaat tussen de nummers twee en drie werd in het voordeel van Hans Grendel beslecht. In de F klasse wederom een vrouw die ongeslagen haar wedstrijden met overtuiging wist te winnen. Nicole Kuipers eindigde als eerste en kan volgend jaar een stapje hoger. Recreant en beginnend speler Rob van Berkel heeft de smaak te pakken en eindigde verdienstelijk als tweede.

De nummers 1 en 2 in elke klasse ontvingen een prijs. Bovendien ging zoals de laatste jaren gebruikelijk bij ttv Shot niemand met lege handen naar huis en kregen alle deelnemers een fles wijn mee.

Namens de organisatie,

Martin Briƫt