SHOT buigt hoofd voor favoriet

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 1 zij 9}Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen titelfavoriet Rapidity op het programma. Waar in de uitwedstrijd 1 punt gehaald werd was er toch de stiekeme hoop om nu een puntje meer te pakken.

Een extra punt bleek vanaf het begin af aan moeilijk te worden. Tijdens de eerste twee wedstrijden werden Van Amersfoort en Kapel zonder kans op gamewinst naar de kant gestuurd. Alleen Rietveld wist een beslissende vijfsetter af te dwingen maar het punt net niet binnen halen.

Ook het dubbel werd een lastige opgave. Van Amersfoort en Kapel speelden de eerste game zeer goed en wisten deze net niet te verzilveren. Daarna waren het de tegenstanders die de jonkies van SHOT toch het nakijken gaven, waardoor het dubbel zonder gamewinst verloren ging.

De wedstrijden van Kapel na het dubbel bleken toch een domper te zijn. Kapel is tot het uiterste gegaan maar wist helaas geen games meer in winst om te zetten. “Materiaalspelers zijn een ramp voor mij. Ik weet gewoon niet zo goed hoe ik tegen hun moet spelen”, gaf Kapel achteraf aan.

Van Amersfoort had meer kansen en kon aan zijn eerste puntje van de competitie ruiken. Echter namen de spanning en de zenuwen het over waardoor een matchpoint niet verzilverd kon worden en Michiel gefrustreerd naar de kant werd gestuurd.

Daarna was het alleen Rietveld nog die het zijn tegenstanders lastig wist te maken. Tijdens zijn tweede wedstrijd speelde hij een kraker wat resulteerde in een tweede vijfsetter. Na een spannende beslissende game en met minimaal verschil moest René alsnog zijn tegenstander feliciteren. Gebrand om zijn laatste wedstrijd te winnen speelde René zijn laatste wedstrijd subliem. Hij wist zijn tegenstander perfect onder druk te zetten en uiteindelijk konden de SHOT-ters hun eerste en helaas hun enige punt beschrijven op het scorebord.

De uitslag was misschien niet zo fraai maar tijdens de derde helft was daar niets meer van te merken. Genietend van de lekkere borrel aan de bar en een voedzame afhaalmaaltijd werd deze gezellige dag afgesloten.