SHOT ook onderuit tegen VTV

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 10 wij 0}Afgelopen zaterdag waren de mannen van Shot 1 op bezoek bij VTV Nieuwegein. De tweede wedstrijd binnen 24 uur, nadat op vrijdagavond ook al een wedstrijd was gespeeld. Toen werden knap 3 punten gehaald tegen The Victory. Deze keer ging het moeilijker en wister de SHOT-ters geen punten mee naar huis te nemen.

De mannen hadden vertrouwen getankt de avond van te voren thuis tegen the victory en het gevoel was dus goed. De opstelling bestond uit Michiel, Tsuri en jongeling Roy. De mannen streden voor wat ze waard waren, VTV was echter een stuk beter.

Michiel speelde heel wisselend in z’n partijen en daar is nog steeds te zien dat er een trainingsachterstand is. Het resulteerde in 3 verlies potten. Ook Tsuri werkte keihard en wisselde geweldige backhand knal ballen af met onnodige fouten. Tsuri, die lang geen wedstrijden meer had gespeeld, werd wel steeds beter in z’n spel en de vorm is dus groeiende. Echter verloor ook hij 3 wedstrijden.

Roy speelde ook voor wat hij waard was, alleen zat het de jongeling niet echt mee. Roy kreeg de ballen niet scherp genoeg op tafel en dat resulteerde ook helaas in geen overwinningen. Daarmee ging SHOT met 10-0 ten onder. De mannen willen deze avond snel vergeten en op naar de laatste wedstrijd!