Spanning stijgt bij senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

 

Standaardcompetitie:

3e Divisie

VTV 1 SHOT 1 10-0 Tegen koploper VTV kwam het eerste, ondanks heftige strijd, niet tot puntenwinst. Roy en Michiel knokten verwoed voor de punten, maar de Nieuwegeiners waren per saldo toch steeds de betere. Bij Tsuri is het gebrek aan wedstrijdritme nog steeds te zien, maar dat verbetert nu met de week. Degradatie was al een feit. Nog een mooie afsluiting proberen te maken komende zaterdag in Rotterdam tegen FVT en dan zit deze leerzame ervaring er weer op. Michiel gaat zijn geluk in Baarn beproeven. Uithuilen en opnieuw beginnen in de Hoofdklasse.
Hoofdklasse

SVO 1 SHOT 2 3-7 In de wedstrijd van de waarheid leverde het 2e een puike prestatie door SVO met 7-3 te verslaan. Omdat kopman Arjan Weergang vrijwel onverslaanbaar is, mag van een maximaal resultaat gesproken worden. Er was minimaal een gelijkspel nodig voor behoud van het 2e in de Hoofdklasse. Nu staat het ineens op de (bijna veilige) 3e plaats, waarbij Martin, Hans en René allen voor 2 punten zorgden.
2e Klasse

Elan 4 Shot 3 3-7 Thuis had het 3e nog veel problemen met Elan. In de return ging het nu aanmerkelijk beter. Een prima zege werd meegenomen naar Soest, waarvoor Oeds (hattrick), Axel (2x) en Danny (1x) verantwoordelijk waren voor de punten. Komende week moet thuis tegen koploper UTTC gestunt worden om kampioen te worden. Een 7-3 overwinning is nodig!
2e Klasse

SHOT 4 Hilversum 11 4-6 Na een snelle 0-4 achterstand dreigde een veegpartij voor het 4e, maar de bakens werden verzet en er kwam een nog alleszins draaglijke nipte nederlaag uit de bus. Het zal het lot van 4e niet echt veranderen. Degradatie is vrijwel onafwendbaar. Pim en Paul wonnen beiden 2 keer. René vocht vooral tegen zichzelf en bleef puntloos.
2e Klasse

SHOT 5 Buna 1 8-2 Tegen hekkensluiter Buna werden zoals verwacht de nodige punten binnengehaald. Het 5e blijft daarmee op de 5e plaats staan, vlak achter nummer 4. De laatste wedstrijd wordt gespeeld tegen de kampioen en dat lijkt weinig hoop te geven, maar het 5e heeft inmiddels zoveel punten behaald, dat ook de 5e plaats handhaving lijkt op te leveren (de betere nrs. 5 handhaven zich). Tegen Buna bleef Rob knap ongeslagen. Gerben en Joris wonnen elk 2 keer.
3e Klasse

Woerden 4 SHOT 6 3-7 Tegen het bepaald niet zwakke Woerden werd een keurige overwinning behaald. Greg, Wieb en Gerrit deden met elk 2 punten niet voor elkaar onder. Echt spannend is het hier niet meer. Een vrijwel zekere 2e plaats, zonder zicht op de titel, lijkt hier de uitkomst te gaan worden. Prima competitie dus van het 6e!
3e Klasse

SHOT 7 Elan 5 4-6 Het 7e blijft nuttige punten sprokkelen om zich te handhaven in de 3e klasse. Nu werden tegen het sterke Elan 4 nuttige punten gescoord, met duidelijke kansen op meer! Vooral Sascha (nu 2x winst) zat zeer dicht tegen een hattrick aan. Adri en Joop voegden beiden 1 punt toe. In de laatste wedstrijd tegen Huizen zullen ook nog enkele punten gehaald moeten worden om behoud zeker te stellen.
4e Klasse

SHOT 8 Overhees 1 4-6 Het 8e trof in Overhees een tegenstander in de sterkst mogelijke opstelling. Er werden vele mooie wedstrijden gespeeld. Toen de stofwolken waren opgetrokken stond een kleine nederlaag op het bord. Overhees houdt daarmee kans op de titel. Het 8e eindigt mooi in de middenmoot. Barend, Fred en George wonnen elk 1 partij en natuurlijk het dubbel.
4e Klasse

Maarssen 6 SHOT 9 6-4 Een wedstrijd om dubbele punten! Tegen koploper Maarssen was winst nodig om de koppositie over te nemen. Het 9e bleef, na een 3-2 voorsprong, steken op een krappe nederlaag. Niet genoeg dus. Martin won 2 keer, Koos en Sebas pikten beide 1 punt mee. Nog steeds is er een kleine kans op de titel. Dan zal het 9e ruim moeten winnen van VTV en zal koploper Maarssen moeten struikelen over het laaggeplaatste Tielse TC.
4e Klasse

SHOT 10 HTTC 6 5-5 Tegen het sterke HTTC knokte het 10e zich knap naar een puntendeling. Na een 3-0 achterstand kwamen Herman (2x), Ton (1x) en Anton (1x) knap terug. Het 10e is hiermee nog steeds niet van de hatelijke 5e plaats af, maar ook hier geldt dat sterke nrs. 5 zich kunnen handhaven en het 10e is zeker een sterke nr. 5 die aan het eind zomaar 45 punten zou kunnen hebben. Klasse mannen!

Duo-competitie:

4e Klasse

Good Luck 1 SHOT 1 4-1 Waar thuis nog een knappe winst werd geboekt tegen deze tegenstander, was Good Luck nu de betere, getuige de duidelijke winst. Jan redde fraai de eer. Hans bleef dit keer met lege handen staan. In deze competitie speelden deze mannen in 2 competities. Komend voorjaar beperken zij zich tot de reguliere competitie.
5e Klasse

SHOT 2 SVE 1 0-5 Tegenstander SVE was duidelijk een maatje te groot. Een kloeke 0-5 nederlaag was het gevolg. Hans en Carella kwamen beiden niet tot winst. Ook hier lijkt komend voorjaar het licht uit te gaan voor de duo-competitie. Hopelijk is dit niet tekenend voor de duo-competitie als geheel.