1e Ping Pong Power training enthousiast ontvangen!!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zaterdag 29 november was de eerste bijeenkomst van de Ping Pong Power club. Een zeer geslaagde ochtend waarbij kinderen uit groepen 3 en 4 konden kennismaken met tafeltennis.

Rob Houtgast gaf de aftrap van de ochtend en startte met een kennismaking en een warming-up. Daarna waren er vier spelvormen: effect geven aan een balletje, balletjes in een mand gooien, hooghouden en voetenwerk. Leuke spelvormen waarin thema’s zoals voetenwerk, motorische vaardigheden en oog-hand co√∂rdinatie geoefend werden. Allemaal vaardigheden die van belang zijn voor tafeltennis.

In kleine groepjes en onder begeleiding van een trainer of speler van SHOT liepen de kinderen alle spelvormen af. De afsluiting van de eerste training werd gedaan door middel het beroemde rondje om de tafel. Daarvoor werd de ouders ook nog even gevraagd hun tafeltenniskunsten te demonstreren door een balletje hoog te houden.

Een geslaagde ochtend waar de kinderen, de ouders en de trainers in een ontspannen en gezellige sfeer lekker aan het sporten waren. Na afloop konden alle kinderen een stempel halen om daarmee te sparen voor het eigen wedstrijdbat. Volgende week zaterdag is er weer een nieuwe Ping Pong Power club. Wij kijken er naar uit!

Foto’s van de eerste ochtend zijn te vinden in het Picasa fotoalbum, de video is te zien op het Youtube kanaal van SHOT!