Zuinig slot voor de seniorenteams

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De competitie zit er weer op! De beslissingen zijn (bijna) allemaal gevallen. De zekerheden: SHOT 1 en SHOT 4 zijn gedegradeerd; we hebben geen kampioenen; de experimenten met de duo-competitie lijken voor SHOT voorlopig afgebroken. Voor SHOT 2 dreigt er nog een beslissingswedstrijd tegen de nr. 4 uit de andere poule, omdat er te veel degradanten zijn uit de landelijke competitie. Hoe kwam dat allemaal tot stand?

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Standaardcompetitie:

3e Divisie

FVT 3 SHOT 1 8-2 Het afscheid van de 3e divisie werd in Rotterdam nog met een redelijke uitslag glans gegeven. Verloren werd er weliswaar, maar geen troosteloze 9-1 of 10-0 klop. Dit keer wist niet alleen René het bekende puntje mee te snoepen, maar pakte ook Tsuri een fraai punt mee! Michiel kon zijn afscheid bij SHOT niet opfleuren met een winstpartij.
Hoofdklasse

SHOT 2 Hilversum 7 4-6 In een bijzonder enerverende wedstrijd werd door beide teams keihard geknokt om behoud in de Hoofdklasse. Ondanks een 3-1 voorsprong kwam Hilversum langzaam maar zeker langszij en sleepte het een nipte overwinning uit het vuur. Daarmee kwamen beide teams op 48 punten uit, net als SVO 1. Over de precieze eindstand wordt nog druk gecorrespondeerd. De punten kwamen dit keer van hans (2) en René (1). Martin miste deze competitie de grote vorm en bleef dit keer zonder winst.
2e Klasse

SHOT 3 UTTC 3 3-7 Ook hier waren de belangen hoog. In een directe confrontatie vochten SHOT en UTTC om de titel. Daarbij moest Shot deze wedstrijd met 7-3 winnen. Geen makkelijke opgave! Tot 2-2 hielden de teams elkaar in evenwicht. Toen na vele spannende matchpunten UTTC het 4e punt wist te scoren (en dus kampioen was), was de energie bij de SHOTters weg. Uiteindelijk werd een 3-7 nederlaag geleden. Oeds en Axel wonnen elk 1 partij, waar Rob met lege handen bleef.
2e Klasse

VEV 1 SHOT 4 8-2 De wedstrijd tegen de kampioen was een plichtmatige. Alles was al beslist. Al met al kwam en toch een leuke wedstrijd op de tafel, waarin Paul en Michael beiden nog een punt mee naar Soest wisten te nemen. Degradatie was hier al een feit.
2e Klasse

de Schans 1 SHOT 5 5-5 Tegen kampioen De Schans werd op de valreep nog een mooi gelijkspel uit het vuur gesleept. Het veranderde weliswaar niets aan de klassering van het 5e (een 5e plek), maar het puntentotaal (47) is dermate indrukwekkend dat handhaving (als beste nr. 5) een feit lijkt. Knap gedaan jongens! Joris en Rob wonnen elk eenmaal. Gerben (gaat nu een half jaar naar Curacao) sloot fraai af met 2 winstpunten.
3e Klasse

Hilversum 19 SHOT 6 0-10 Het 6e sloot de competitie af met een klinkende maximale score. En dat terwijl toch tegenstander Hilversum daarmee definitief onder de degradatiestreep terecht kwam. Greg, Wieb en Daniël vijzelden alle drie nog even hun percentage op. Het 6e werd daarmee royaal 2e in deze poule.
3e Klasse

SHOT 7 Huizen 6 4-6 Het 7e moest nog enkele puntjes halen om definitief veilig te zijn. Dat ging bepaald nog niet gemakkelijk. Grote man van de wedstrijd van Sascha die ongeslagen bleef. Na een zwakke competitiestart heeft hij een zeer sterk einde laten zien. Het 4e punt werd binnengeharkt door Joop. Adri bleef zonder winst, ofschoon hij enkele malen dicht bij winst was. Pas zondagavond werd duidelijk dat de concurrent dit puntentotaal inderdaad kon bijhouden. SHOT dus 4e.
4e Klasse

SHOT 8 TVP 3 5-5 In een wedstrijd zonder belangen werd een gezapige puntendeling bereikt. SHOT miste 2 vaste krachten, Jan en Barend. George en Fred wonnen elk 1 partij, waar invaller Ton verraste met 2 fraaie overwinningen. Het 8e eindigt daarmee op de 3e plaats.
4e Klasse

SHOT 9 VTV 11 3-7 Beide teams konden nog dromen van een kampioenschap, waar die van VTV nog het meest reëel waren. VTV zat strak in de wedstrijd en sloeg na een 2-2 tussenstand meedogenloos toe. De enige tegenpunten kwamen van Daan, terwijl Martin en Koos met lege handen bleven staan. Het 9e werd hiermee 4e.
4e Klasse

VTV 10 SHOT 10 4-6 Het 10e verrast de laatste weken doorlopend met sterke uitslagen. Nu was VTV het slachtoffer. Hans, Herman en Anton sloegen eensgezind de 6 punten bij elkaar. Ook hier geldt dat er weliswaar ‘slechts’ een 5e plaats wordt gehaald, maar het aantal punten (47) zo hoog is dat handhaving als beste nr. 5 gaat lukken. Knap voor deze debutanten!

Duo-competitie:

4e Klasse

SHOT 1 Traiectum 1 2-3 In een zeer spannende wedstrijd vocht het 1e duo-team voor de punten. Uiteindelijk was een nipte nederlaag toch het deel van Jan en Ton. Ton wist 1 partij te winnen en samen met Jan ook het dubbelspel. Hiermee eindigt het duo-avontuur van de heren.
5e Klasse

SHOT 2 ATC 2 De afsluiting van de duo-competitie ging hier wel heel sneu. Tegenstander ATC kwam gewoon niet opdagen! De competitie is ten einde en erg veel zin om deze wedstrijd nog in te halen is er niet. Spijtig dat het zo moet aflopen.