Veel enthousiasme bij Ping Pong Power kids!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De Ping Pong Power club kwam zaterdag 6 december voor de tweede keer bij elkaar. Onder begeleiding van trainer Rob Houtgast en diverse SHOT-leden konden de kinderen weer aan de slag met diverse activiteiten en spelletjes. Een nieuwe spelvorm was het balanceren. Daarnaast ook weer spelletjes rondom voetenwerk, effect geven en balletjes gooien. Met veel enthousiasme werd er weer geoefend. En natuurlijk werd er weer afgesloten met het traditionele rondje om de tafel.

De foto’s van zaterdag 6 december zijn te vinden op Picasa. De volgende training van de Ping Pong Power club is op zaterdag 13 december. De kinderen starten dan op een andere tijd, nl om 13:00u.