Sterke competitiestart SHOT 1

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 6 zij 4}Afgelopen vrijdag was het weer zover. Na de winterstop stond de competitie weer voor de deur voor de tafeltennissers uit Soest. Het eerste herenteam had meteen een zware wedstrijd tegen de potentiële titelkandidaat. Waar SHOT vorig seizoen zelf nog in een hogere klasse uitkwam, zullen zij nu vanwege diverse teamwijzigingen hun ambities moeten beperken tot handhaving in de Hoofdklasse.

Het was aan debutant Axel Diemers om de eerste wedstrijd van het seizoen te openen en dat deed hij boven verwachting en met verve. Na een wat moeizame start knokte Axel zich terug in de partij waar een beslissende game het lot van de partij moest bepalen. Met minimaal verschil pakte Axel zijn eerste overwinning.

Roy Kapel en René Rietveld deden wat zij moesten doen waardoor er een 3-0 voorsprong was ontstaan. Ook het gelegenheidsdubbel Kapel/ Rietveld pakte in een zeer degelijke wedstrijd het volgende punt.

Na het scoren van het vijfde punt stokte de motor bij SHOT, waarna VTV drie punten op een rij binnensleepte. Het was Rietveld die het laatste en winnende punt voor de SHOT-ers binnen wist te slepen.

Rietveld kijkt tevreden terug op de 6-4 overwinning. “Een goede en verrassende start om lijfsbehoud tegen dit sterke team. Vooraf zou ik voor vier of vijf punten getekend hebben”. Ook debutant Diemers kijkt tevreden terug. “Ik ben blij met mijn gewonnen wedstrijd. Ik moet dit seizoen zonder druk proberen te spelen en het is vooral een leerschool omdat ik nu een niveau heb overgeslagen”. Volgende week wacht de eerste uitwedstrijd, Woerden is dan de tegenstander. Nu eerst genieten van deze overwinning.