SHOT 1 onderuit in Woerden

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 8 wij 2}Vrijdag 30 januari stond de tweede competitieronde van het seizoen op de kalender. Na de sterke start in de eerste wedstrijd stond nu de uitwedstrijd tegen titelkandidaat Woerden op het programma. René, Tsuri, Axel en Roy waren allen aanwezig.

Al snel werd duidelijk dat het een lastige wedstrijd zou worden voor het eerste. Binnen korte tijd keek het team al tegen een 5-0 achterstand aan. De dubbel werd gespeeld door Tsuri en Roy, die enkel in deze wedstrijd in actie kwam. Het duo kon echter te weinig weerstand bieden en moest hun tegenstanders feliciteren. Uiteindelijk zorgde René voor het eerste punt van de avond met een krappe overwinning.

Tsuri knokte voor ieder punt, maar bleef uiteindelijk met lege handen achter. Axel, die zijn tweede wedstrijd in de Hoofdklasse speelde na de stap vanuit de 2e klasse te hebben gemaakt, wist daarentegen in de laatste wedstrijd tot ieders grote verbazing te winnen met liefst 3-0. Hiermee kroonde hij zich tot Man of the Match aan de zijde van SHOT!

Deze overwinning bracht de eindstand op 8-2 in het voordeel van de tegenstander.

De komende wedstrijden zal SHOT enkele overwinningen moeten pakken om kans te houden op handhaving in de Hoofdklasse.