Hogere teams bij senioren krijgen klappen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Een moeizame week voor veel SHOT-teams. Met name bovenin deed SHOT het niet best. Het is nog te vroeg voor al te stellige uitspraken daarover, maar voor enkele teams staat al vast dat er hard gevochten moet worden om het hoofd boven water te houden.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Standaardcompetitie:

Hoofdklasse

Hilversum 7 SHOT 1 9-1 Het 1e team lijkt een zeer moeizame competitie tegemoet te gaan. Kopman René was dit keer geblesseerd. Tegen Hilversum werd nu een zeer teleurstellende zeperd geïncasseerd. Alleen Roy was bij machte een pot te winnen. Axel en invaller Henri konden dat helaas niet evenaren. Na de hoopvolle start van de competitie is het 1e nu naar de bodem van de poule gezakt. De jongens zullen vol aan de bak moeten.
Hoofdklasse

Bijmaat 3 SHOT 2 9-1 Het 2e heeft al talloze malen gespeeld tegen de ‘familie Lucardie’. Maar de nederlaag was nog niet eerder zo fors. Het zat dus niet mee. Opvallend was dat nu alleen het dubbelspel gewonnen werd. Martin, Hans en René bleven dus in hun enkelspelen zonder winst. Ook het 2e zal alle zeilen bij moeten zetten om zich te handhaven, maar dat was vooraf ook al zo ingeschat.
2e Klasse

Tielse TC 1 SHOT 3 7-3 De mannen uit Tiel zijn danig versterkt met een ster uit het oosten des lands. Dat was goed merkbaar in de wedstrijd. Het 3e kreeg dus gedecideerd klop. Rob, Paul en Danny wisten allen alleen van de 3e man van het team te winnen. Een kampioenschap is dus nog ver weg. Wel is de competitie zeer interessant geworden omdat naast Tielse ook ONI nu een geduchte tegenstander is geworden.
3e Klasse

SHOT 4 Elan 5 7-3 Het 4e trof het lastige Elan. Maar de mannen waren gewaarschuwd. Met gedegen spel werd de tegenstander op achterstand gezet. Voor het kampioenschap is hiermee een grote stap gezet. Paul, Rob en Michael haalden alle drie 2 zeges binnen. En natuurlijk staat het team nu bovenaan.
3e Klasse

Huizen 5 SHOT 5 6-4 Tegen Huizen liep het 5e onverwacht averij op. Niet dat Huizen onderschat moet worden, maar ons team zou beter moeten kunnen. Nu bleven met name de ex-2e-klassers onder de maat. René en Pim bleven nu op 1 winstpartij staan. Sascha won 2 keer en was daarmee de man van de dag.
3e Klasse

SHOT 6 Maarssen 4 4-6 Ook deze verliespartij (tegen een promovendus) was niet ingecalculeerd. Het wordt daarom een beetje oppassen voor het 6e. Pas na een 4-1 achterstand kwam het team een beetje op stoom. Daniël had duidelijk zijn dag niet en bleef puntloos. Greg (2 x winst) en Wieb (1x) haalden de punten binnen.
3e Klasse

SHOT 7 Laren 2 0-10 Het 7e was volstrekt kansloos tegen het in de sterkste opstelling acterende Laren. Joop en Adri kwamen beiden niet verder dan 1x gamewinst. Verlies was ingecalculeerd, maar dit is wel erg pittig. Voor het 7e wordt het zaak om vooral tegen WIK de strijd tegen degradatie een goede draai te geven.
4e Klasse

SHOT 8 Tielse TC 3 5-5 Een taaie tegenstander zorgde ervoor dat SHOT voluit moest gaan om de punten bij elkaar te sprokkelen. Vele 5-gamers waren werden gespeeld. Uiteindelijk bleef Barend toch weer ongeslagen. George bevestigde de goede vorm met 2 fraaie punten. Fred bleef steeds net aan de verkeerde kant van de streep.
4e Klasse

Woerden 7 SHOT 9 De wedstrijd van het 9e is uitgesteld naar de vrije week.
4e Klasse

ATC 5 SHOT 10 5-5 Tegen ATC haalde het 10e een mooi gelijkspel mee naar huis. Verrassend was wel de puntverdeling. Gerrit bleef steken op 1 winstpartij, waar Ton er knap 2 scoorde. Ook gelegenheidsspeler Hans de Heij haalde knap een punt binnen. Het 10e ligt goed op koers. Handhaving mag geen probleem zijn.

Duo-competitie:

1e Klasse

SHOT 1 Over ’t Net 1 3-2 Het duurde even, maar ons 1e duo-team komt nu goed op gang. Jorrit behaalde zijn eerste winstpunt na 7 jaren zonder tafeltennis. Jan pikte ook weer een punt mee en samen werd heel knap ook het dubbelspel gewonnen. De eerste winst dus! Op naar meer!