Shot hard onderuit in Hilversum

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 9 wij 1}Afgelopen vrijdag stond de uitwedstrijd tegen Hilversum op het programma. Na de nederlaag tegen Woerden, moesten de mannen punten pakken tegen Hilversum. Het werd een zware avond, waarin SHOT hard onderuit ging: 9-1.

De avond begon met een zware domper. Rene Rietveld ging door zijn enkel, waardoor hij niet mee kon spelen. Daarom werd gekozen voor invaller Henri ter Steeg uit het tweede.

Axel Diemers mocht het spits afbijten. Helaas ging Diemers ten onder ondanks bij vlagen goed spel. Ook Roy Kapel vertoonde goed spel. Helaas voor Roy verloor hij met 11-9 in de 5e set. Waardoor er een 2-0 achterstand op het bord stond. Ook Ter Steeg verloor zijn wedstrijd met 3-2.

De rest van de avond liepen de mannen van SHOT achter de feiten aan. Alleen Roy wist een mooie overwinning te noteren. De eer van SHOT was gered. Helaas wisten Diemers en Ter Steeg geen van de partijen te winnen.

Coach Rietveld was helder: “Dit is een zware domper. Vooraf had ik verwacht dat we meer punten zouden pakken. Nu is het taak om volgende week punten te pakken.” De mannen van SHOT moeten nu hard knokken om zich te handhaven in de Hoofdklasse. Volgende kan een mooie stap worden gezet tegen Almeerspin.