Bij de jeugd verrast het 2e positief!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de 2e competitieweek waren de resultaten bij de jeugd wisselend. Vier teams wonnen en 4 verloren. Opvallend was de winst van het 2e team. Onverwacht geplaatst in de 2e klas en nu dit resultaat! Klasse natuurlijk. Drie teams wachten nog op hun eerste overwinning. Maar dat komt vast nog!

Alle uitslagen van de SHOT jeugdteams op een rijtje.

2e klasse

Veenland 1 SHOT 1 2-8 Ook in de 2e wedstrijd bleek het 1e team duidelijk sterker te zijn dan de tegenstander. De kampioensaspiraties mogen nu wel kenbaar gemaakt worden. Waarschijnlijk is VTV de lastigste tegenstander. Elsbeth en Jip bleven ook deze week ongeslagen. Jackie speelde deze week voor de eerste keer mee en had nog moeite om de winst ook echt naar zich toe te trekken. Hij won daardoor 1 keer.
2e klasse

Gispen 1 SHOT 2 4-6 Zoals voorspeld bleek Gispen een tegenstander die te kloppen is. Dat ging overigens niet vanzelf. Veel wedstrijden waren echte billenknijpers. Maar de Shotters bleven meestal het rustigst en tikten zich knap naar een 6-2 voorsprong. Jammer dat de tegenstander daarna de schade nog beperkt kon houden. Jesse wist 1 partij te winnen, Rex en Stijn pakten ieder 2 punten.
3e Klasse

DTV Smash 1 SHOT 3 8-2 Na de teleurstelling van vorige week kwam het 3e nu al een stuk sterker in de strijd naar voren. Nog steeds scoren de spelers vaak ‘net niet’, maar de eerste punten zijn in elk geval binnen! Tegen een tegenstander die bol stond van routine wisten Rick en Dennis elk 1 punt te pakken. Holger gaat dat volgende week doen, denk ik.
4e Klasse

Hilversum 7 SHOT 4 2-8 Tegen Hilversum liet het 4e zien dat dit team zeker goed mee gaat doen in deze poule. Ruben toonde zich een ware kopman met de maximale winst. Koen en Ruben boekten beiden 2 mooie zeges. Mijn voorspelling? Het 4e wordt netjes 3e in deze poule! Gewoon lekker spelen jongens!
5e Klasse

Huizen 4 SHOT 5 2-8 Het 4e blijft gewoon winnen! Nu was Huizen het slachtoffer van de dadendrang van de jongens. Was het vorige week juist Harmen die een steekje liet vallen, nu was hij juist ongenaakbaar en won alles. Rik pakte 2 punten en ook Tristan debuteerde met 2 mooie winstpartijen.
5e Klasse

Hoogland 4 SHOT 6 9-1 Het 6e liep in Hoogland tegen een forse nederlaag aan, terwijl de sterkte verschillen echt niet zo groot waren. Ook hier dus vaak ‘net niet’. Redder van de eer was Ronnie die door 1 tegenstander gefeliciteerd werd. Bas (vorige week nog heel sterk bezig) en Max bleven nu zonder winst.
6e Klasse

Gispen 3 SHOT 7 10-0 Ja, de uitslag is fors, maar dit team zou de wedstrijd graag overdoen, want dit was duidelijk geflatteerd! Het verschil zat hem hier in de leeftijd en de routine van de tegenstanders. Technisch liet het 7e prima spel zien! Nu bleven Sven, Henri en invalster Leah nog zonder winst.
Starters

Hilversum 11 SHOT 8 4-1 Toch weer een pittig potje voor onze Starters in Hilversum. Een tikje onfortuinlijk werd maar 1 punt gescoord. Dat kwam binnen op naam van Jarek. Roan kwam nog niet zo ver, maar leert wel heel veel van deze wedstrijden! Tegen Bijmaat zijn er veel betere kansen!