Zwaar weer voor 1e seniorenteam

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het blijft kwakkelen voor het 1e team, maar ook enkele andere seniorenteams zitten in een moeilijk parket. Het lijkt erop dat we, over de hele linie, onze verwachtingen wat moeten bijstellen. Het gaat een moeizaam voorjaar worden.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Standaardcompetitie:

Hoofdklasse

SHOT 1 Almeerspin 1 4-6 Het gaat niet goed met het 1e team. Dit keer werd nipt verloren van Almeerspin, wat op zich nog geen slecht resultaat is. Maar door alle tegenslagen (met invallers, zelden in de sterkste opstelling) is het team na 4 wedstrijden op de laatste plaats terecht gekomen. Het ergste moet gevreesd worden. De punten werden dit keer gehaald door René (2x) en Tsuri (1x). Axel kon geen punten toevoegen.
Hoofdklasse

SHOT 2 SVE 3 2-8 Het sterke team van SVE, met een mix van jong en oud, bleek het 2e te machtig. Opvallend is dat Henri nog steeds niet de juiste vorm gevonden heeft. Zo verloor hij van een (overwegend) verdedigende jeugdspeler, waar René juist van won. Normaliter zou je andersom kunnen verwachten. Het ander punt werd gescoord door Hans. Het 2e heeft het zwaar in deze poule, maar doet nog steeds goed mee.
2e Klasse

SHOT 3 HTTC 3 10-0 Eindelijk een makkelijke wedstrijd voor deze jongens. Een tegenstander die ook nog eens incompleet was. Paul, Oeds en Rob klaarden de klus snel met maximale cijfers. Hiermee nestelt het 3e zich op een mooie 2e plaat. Maar er kan (en zal) nog van alles gebeuren! Komende week komt het lastige Gispen op bezoek.
3e Klasse

TVS 2 SHOT 4 5-5 Een mooie en ruime overwinning behaald in Zeist. De koppositie is hiermee riant geworden. Joris en Rob bleven keurig ongeslagen. Michael zorgde ervoor dat ZTTV nog de eer kon redden. Komende week treft het 5e de enige concurrent (TVS) die nog een beetje kan volgen. Keurig mannen!
3e Klasse

Vitac 1 SHOT 5 8-2 Tegen het koploper Vitac bleek het 5e onmachtig om echt gevaarlijk te worden. Vitac bleek degelijk en vasthoudend genoeg om het 5e met een ruime nederlaag naar huis te sturen. Pas na een 5-0 achterstand kon het eerste punt voor SHOT genoteerd worden door een overwinning van René. Pim wist daar later nog een punt aan toe te voegen, waar Sascha alle tegenstanders moest feliciteren.
3e Klasse

Buna 1 SHOT 6 5-5 Buna is een lastige opponent die feitelijk aan kop gaat. Een gelijkspel is dan ook een prima resultaat, waarmee ook het 6e zijn aanspraken op de titel behoudt. Sterke man was dit keer Daniël met twee mooie winstpunten. Hielke en Greg pikten allebei 1 punt mee. Een mooie winst in het dubbelspel maakte de 5 compleet. Komende week naar DOSC met Shotter Rowan Stapels in de gelederen.
3e Klasse

Veenland 1 SHOT 7 5-5 Soms heb je de pech dat een tegenstander in de sterkste formatie komt. Nu had SHOT 7 de mazzel dat Veenland met een invaller aantrad. Daardoor konden 5 mooie punten binnengehaald worden, wat meteen enige afstand tot de degradatieplaatsen oplevert. Er had wellicht meer in gezeten, maar Adri (2 x winst), Joop (1x) en Martin (1x) konden tevreden zijn met het resultaat.
4e Klasse

SHOT 8 de Vaart 1 1-9 De Vaart heeft een abonnement op de ‘heen-en-weer’ tussen 3e en 4e klas. SHOT 8 had dan ook weinig in de melk te brokkelen tegen dit sterke team. Fred en George bleven puntloos. De eer werd dit keer gered door Barend. Door dit resultaat is het 8e wel in een kwetsbare positie terecht gekomen. Jan (herstellende van een hartoperatie) wordt hier node gemist!
4e Klasse

Maarssen 6 SHOT 9 7-3 Het sterke Maarssen liet het 9e niet verder komen dan 3 punten. Toch was dit nog een aardig resultaat! Wellicht zelfs het beste resultaat tot nu toe in deze voor het 9e zo moeizaam verlopende competitie. Er zal de komende weken stevig uitgehaald moeten worden om weer in veilig vaarwater te komen. Dit keer tikten Daan en Sebastiaan beiden 1 punt binnen. Koos was minder gelukkig en scoorde niet.
4e Klasse

SHOT 10 Elan 8 6-4 Het 10e blijft degelijk zijn puntjes binnenhalen. Nu was Elan het slachtoffer. Herman en Gerrit tikten beiden een mooie hattrick binnen. Hans B. was minder gelukkig en moest al zijn tegenstanders feliciteren. Het 10e staat mooi 3e, maar er zijn nog teams die wedstrijden moeten inhalen. Alles staat eigenlijk dicht bij elkaar. Oppassen dus!

Duo-competitie:

1e Klasse

TVP 1 SHOT 1 4-1 Na het eclatante succes van vorige week, trof het 1e in Putten een sterk team. Ondanks verbeten strijd kreeg het 1e ruim klop. De overbekende eer werd weer door Jan gered. Zoonlief Jorrit kwam zover niet. Komende week treft dit team het kwetsbare Bijmaat. Kansen dus!