SHOT 2 verrast bij de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De meeste teams behaalden uitslagen die je mocht verwachten van ze. De verrassingen zaten vooral bij het 1e (verrassend verlies) en het 2e team dat knap van Elan wist te winnen. De meeste teams hebben nu 5 wedstrijden gespeeld en kunnen dus nu aan de returns beginnen. De tussenstand is zorgelijk voor het 1e, het 8e en het 9e team. Degradatie ligt daar op de loer.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Standaardcompetitie:

Hoofdklasse

SHOT 1 SVE 4 4-6 In de wedstrijd van de waarheid liet het 1e zich de kaas een beetje van het brood eten. Er waren zeker mogelijkheden om de winst te pakken, maar met name Roy en René hadden moeite om hun wedstrijden tot winst te brengen, daar waar zij op grond van hun kwaliteiten dat wel hadden moeten doen. Tsuri leverde een sublieme prestatie af met 2 overwinningen. De afstand tot nummer 5 (SVE) is nu gegroeid in plaats van verkleind.
Hoofdklasse

SHOT 2 Elan 1 6-4 Elan kwam niet in de sterkste samenstelling en daar heeft het 2e goed gebruik van gemaakt. Maar ja, ons 2e was eigenlijk ook niet op zijn sterkst, want Henri tobt nog steeds met zijn vorm. Hij bleef puntloos, waar René (2 zeges) en Martin (volle bak!) de punten wel binnenhaalden. Ons 2e handhaaft zich hiermee wel knap op de 4e plaats.
2e Klasse

SHOT 3 Gispen 3 7-3 Het 3e blijft goed meedoen in de strijd om de titel door middenmoter Gispen keurig opzij te schuiven. Met name ook omdat ONI en Tiel al de nodige puntjes gemorst hebben. De komende wedstrijd thuis tegen ONI wordt dus cruciaal. Paul en Oeds brachten beiden 2 mooie punten binnen. Rob hakte op zijn bekende wijze alle tegenstanders in de pan.
3e Klasse

TVS 2 SHOT 4 5-5 Tegen de naaste concurrent had het 4e moeite om afstand te nemen. Rob en Paul ontbraken beiden (op maandag kom je natuurlijk niet even uit Zwolle over!), zodat Joris en Michael met invaller Gerben op pad gingen. Joris en Michael verloren beiden 1 pot, waar invaller Gerben (net terug uit de Cariben) nog even naar het ritme zocht en 1 winstpunt toevoegde. Niet getreurd, de voorsprong blijft enorm!
3e Klasse

SHOT 5 Hilversum 18 7-3 Tegen laagvlieger Hilversum werd een degelijke overwinning geboekt. Het 5e doet goed mee in deze poule, maar liet het eerder tegen koploper Vitac liggen, waardoor die afstand (te) groot is. Nu brachten Pim (2), René (3) en Sascha (2) een mooie reeks op tafel. Alleen het dubbelspel is nog steeds niet de kracht van dit team.
3e Klasse

DOSC 1 SHOT 6 6-4 Tegen het lastige DOSC liep het 6e tegen een nipte nederlaag aan. Geen malheur, het 6e blijft het prima doen in deze poule. DOSC was dominant via (ook) Shotter Rowan Stapels. Bij het 6e was Wieb de kopman met 2 zeges. Hielke pakte 1 punt mee. Daniël had 2 punten kunnen pakken, maar hij liet het juist tegen de invaller liggen en pakte dus ook 1 winstpunt.
3e Klasse

WIK 2 SHOT 7 5-5 WIK is de concurrent voor het 7e in de strijd tegen degradatie. Een gelijkspel (uit) is dan een prima resultaat, als het 7e al 4 punten voorsprong heeft op WIK. Dat gelijke spel kwam overigens met moeite tot stand. In de slotpartij maakte Martin knap gelijk tegen de kopman van de tegenpartij, die compleet het spoor bijster was. Martin won daarmee 2 partijen, evenals Joop. Kopman Adrie pakte dit keer 1 punt.
4e Klasse

Gispen 5 SHOT 8 7-3 Tegen het sterke Gispen was het 8e niet echt opgewassen. Met name kopman De Beus was ongrijpbaar. Het 8e blijft daardoor een kwetsbare plek innemen op de ranglijst in deze overigens zeer pittige poule. De punten werden dit keer binnengehaald door Barend (2) en Fred (1). George kon daar geen punt aan toevoegen. Gelukkig heeft het 8e een goed dubbel is huis.
4e Klasse

SHOT 9 Hilversum 21 8-2 De eerste overwinning is binnen voor het 9e en dat hadden ze nodig ook! De gevarenzone is daarmee nog niet verlaten, maar het begin is er! Koos en Sebastiaan waren beiden 2 tegenstanders de baas. Elsbeth begint zich te onderscheiden in de 4e klasse met een fraaie hattrick. Ook het dubbel was voor SHOT.
4e Klasse

SHOT 10 HTTC 6 5-5 Het 10e heeft een abonnement op ‘kleine’ uitslagen. Ze winnen nooit dik en ze verliezen nooit dik. Nu dus een mooi gelijkspel. Het 10e doet het daardoor overigens goed in de 4e klas! De punten werden dit keer behaald door Gerrit (3x) en Herman die dit keer maar 1 puntje scoorde. Esther kwam dit keer niet tot winst.

Duo-competitie:

1e Klasse

SHOT 1 Bijmaat 1 1-4 Verwacht was dat ons 1e tegen Bijmaat meer punten zou gaan halen, maar Bijmaat bleek verrassend met good-old Cees Tump op de proppen te komen. Dat Cees nog altijd een zeer goede speler is, bewees hij ook nu weer. De punten moesten dus tegen de ‘andere’ speler gepakt worden. Dat lukt Jan niet maar Jorrit wel!