SHOT doet goede zaken, maar blijft onderaan

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 4 zij 6} De laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft kreeg SHOT bezoek van SVE uit Utrecht. Om een kans op handhaving te behouden, moesten er punten gepakt worden.

Kopman Rietveld had een totale offday en wist met moeite slechts één partij te pakken. Menereis kroonde zich tot man of the match. In de tweede match moest hij tot het uiterste gaan om de winst te pakken, waardoor Menereis uiteindelijk 2 partijen in een overwinning kon omzetten. Ook Kapel speelde en goede wedstrijd en wist uiteindelijk 1 winstpartij te noteren.

Met een eindstand van 4-6 werd er weliswaar verloren, maar lijkt het team zich herpakt te hebben en is het gretig voor winstpartijen! Na de vrije week staat op zaterdag 7 maart de uitwedstrijd in Nieuwegein tegen VTV op het programma.