Senioren zijn begonnen aan returns

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De returns zijn begonnen bij de senioren. Doe je het beter dan op de heenreis? Voor veel teams een indicatie voor het verdere verloop van de competitie. De uitslagen maken al veel duidelijk!

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Standaardcompetitie:

Hoofdklasse

VTV 2 SHOT 1 8-2 Thuis nog een knappe overwinning, maar nu moest genoegen worden genomen met 2 winstpuntjes. VTV verscheen nota bene met twee (overigens sterke) invallers achter de tafel. Tsuri startte nog knap met een overwinning, maar daarna liep VTV heel snel uit. Het geloof lijkt er een beetje uit bij ons 1e. Als René (nu 1 keer winst) niet heel snel uit zijn vormcrisis komt, moet het ergste gevreesd worden.
Hoofdklasse

UTTC 1 SHOT 2 1-9 Het 2e moest tegen de ‘nummer laatst’ en besefte dat er maximaal gescoord moest worden. Dat lukte heel aardig. Hans, René en Henri haalden allen een mooie hattrick binnen. UTTC wist de eer te redden door het punt van het dubbelspel in Utrecht te houden. Het beeld vertekent nu nog iets, maar SHOT 2 creëert een mooie marge met de degradatieplaatsen.
2e Klasse

ONI 1 SHOT 3 7-3 In de wedstrijd van de waarheid moest het 3e het toch afleggen tegen het sterke ONI. Rob, Oeds en Danny wisten alleen te winnen van de 3e man van ONI. ONI en Tiel zullen daardoor samen gaan vechten om het kampioenschap. SHOT 3 moet helaas afhaken voor de titel, zo lijkt het. Jammer voor het 3e dat overigens verder een prima competitie speelt.
3e Klasse

SHOT 4 Bunshot 2 7-3 Tegen runner-up Bunshot moest het 4e vol aan de bak om de punten in Soest te houden. Dat lukt uiteindelijk heel aardig en de koppositie is dus alleen maar sterker geworden. Joris toonde een goede vorm en won gedecideerd 3 potten. Een weer ouderwets mopperende Michael won 2 keer en invaller Gerben kon ook 1 punt toevoegen.
3e Klasse

SHOT 5 Hoogland 3 7-3 Met deze overwinning speelt het 5e zich definitief uit de gevarenzone, voor zover dat al zo gevoeld werd door het team. Tegen Hoogland werd netjes een ruime uitslag (uit nog 5-5) neergezet, wat op dit moment een 2e plaats oplevert. Pim leverde sterk spel en bleef knap ongeslagen. René zegevierde 2 keer en Sascha was weinig fortuinlijk met 1 overwinning.
3e Klasse

SHOT 6 Woerden 4 6-4 Uit was het nog een gelijkspelletje; nu werd nipt gewonnen. De eerste 4 teams zitten elkaar in deze poule dicht op de hielen, al lijkt Buna toch wel de titelfavoriet. Man van de dag bij SHOT was dit keer Wieb. Hij bleef ongeslagen, waar Hielke 2 partijen binnen haalde. Daniël is vaak onberekenbaar. Dit keer bleef hij op 1 winstpot steken.
3e Klasse

SHOT 7 Huizen 7 6-4 Tegen hekkensluiter Huizen wist het 7e weer nipt te winnen, waar op meer gehoopt was. Joop ploeterde nog met de vorm en won slechts éénmaal. Adri won 2 partijen. Martin verraste vriend en vijand door knap ongeslagen te blijven. De 4e plek blijft daardoor voor SHOT, maar er volgen nog enkele spannende weken, waarin nog de nodige punten gesprokkeld moeten worden.
4e Klasse

VTV 10 SHOT 8 7-3 Thuis nog 5-5, nu een duidelijke nederlaag. Ons 8e speelt geen lekkere competitie. Jan wordt al enige tijd node gemist, maar nu ontbrak ook Barend. Met invaller Gerrit hoopte men nog potten te kunnen breken. Men kwam nog zelfs op een 3-2 voorsprong, maar daarna was de koek op. Fred en Gerrit wonnen elk 1 pot. George moest al zijn tegenstanders feliciteren.
4e Klasse

SHOT 9 Elan 7 5-5 Een duidelijk beter resultaat dan in de 1e wedstrijd. De weg omhoog is dus gevonden! Het verschil werd vooral gemaakt door Daan, die in Baarn nog op de ‘0’ bleef staan, maar nu ongeslagen bleef. Koos en Sebastiaan vulden aan met elk 1 overwinning. Met dit resultaat is het 9e nog lang niet veilig, maar wel weer onderdeel van de middenmoot.
4e Klasse

Werinon 1 SHOT 10 ? Thuis werd nog nipt verloren. Nu lijkt Werinon ervoor terug te deinzen om de uitslag te melden. Is dat omdat het 10e daar verschrikkelijk heeft huisgehouden? We blijven nog even in het onzekere.

Duo-competitie:

1e Klasse

UTTC 1 SHOT 1 Jorrit bleek na een kijkoperatie in zijn knie toch een tijdje ‘buiten bedrijf’ te moeten blijven. De wedstrijd tegen UTTC werd daarom uitgesteld. We gaan dus later alsnog het resultaat horen van deze wedstrijd!