Gifbeker voor SHOT raakt maar niet leeg

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 0 zij 10}Afgelopen vrijdag stond de thuiswedstrijd tegen kampioenskandidaat Woerden op het programma. Waar tijdens de uitwedstrijd verrassend werd verloren met 8-2 wilde de mannen deze keer de wedstrijd meer naar zich toe trekken. Niets was minder waar en er ontvouwde zich een dramatische avond waarin al het denkbare mis ging.

Nadat de laatste wedstrijd tegen 1 uur s nachts was afgelopen stond er een zwaar geflatteerde en onverdiende 0-10 op het scorebord. Zowel Axel Diemers, Roy Kapel en René Rietveld wisten verrassend niet te scoren. Een pijnlijk detail is dat vijf van de tien wedstrijden in een beslissende game verloren gingen en dat veel games ook nog eens met minimaal verschil de verkeerde kant op vielen.

“Het was een pijnlijke avond. We hadden gehoopt dat we vorige week de bodem van de gifbeker hadden bereikt maar dat is vandaag niet gebleken” gaf Rietveld aan. Er volgen voor de mannen nog drie wedstrijden dit seizoen. Handhaving gaat erg lastig worden maar er is nog een kleine kans. “We moeten zonder druk het seizoen uitspelen en het beste ervan maken. Het niveau is hoog maar ik leer elke wedstrijd weer meer. Op naar volgende week.” gaf Diemers als afsluiting van de avond aan.