Vloek heerst op SHOT 1

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 2 zij 8}De wedstrijd tegen Hilversum kon gezien worden als erop of eronder. Als de Soesters zouden winnen zouden ze nog een kans hebben om te handhaven. Vol goede moed gingen Tsuri, Rene en Axel de wedstrijd in. Maar, zoals al het hele seizoen het geval is, zat het niet mee. Het werd uiteindelijk 8-2 voor de mannen uit Hilversum. Hierdoor is SHOT zo goed als gedegradeerd.

 

De eerste vier wedstrijden verliepen bijna exact hetzelfde als vorige week. Van de vier wedstrijden werden ze: of in een 5e game beslist, of met minimaal verschil in de games beslist. Na de dubbel wisten Rietveld en Diemers nog een potje te pakken. Menereis bleef met lege handen.

“De pijp was leeg” verklaarde Menereis. Rietveld wist in de laatste wedstrijd wel weer te laten zien wat hij kon: “die overwinning is ook een overwinning op mezelf, zeker omdat ik op belangrijke momenten goed druk wist te zetten” Ook Diemers was tevreden over het vertoonde spel:” ik heb mijn niveau vandaag ontstegen, daardoor wist ik een potje te winnen en maakte ik het mijn tegenstanders lastig”.

Helaas heeft deze uitslag als gevolg dat SHOT zeer waarschijnlijk volgend seizoen een stapje terug doet. “We gaan dan proberen sterker terug te komen” zei een strijdbare Rietveld.