Jeugd zet verrassende uitslagen neer

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het was bij de jeugd de week van de eerste returns. Dan is het leuk als blijkt dat alle teams het beter doen dan in de eerste wedstrijd! En dat is extra knap als alle teams nota bene uit spelen! Komt dat zien, komt dat zien!

Alle uitslagen van de SHOT jeugdteams op een rijtje.

2e klasse

Hoogland 3 SHOT 1 1-9 Ook nu weer was het 1e veel te sterk voor de nummer-laatst van de 2e klasse. Jackie liet een steekje vallen waardoor Hoogland de eer kon redden. Elsbeth en Jip bleven ongeslagen. Hoewel het team nog niet kansloos is, is een kampioenschap hier waarschijnlijk net te hoog gegrepen.
2e klasse

Hoogland 2 SHOT 2 8-2 Het 2e kreeg nog best stevig klop, maar het resultaat was al veel beter dan in de eerste wedstrijd. Het verschil werd dit keer duidelijk gemaakt door Rex die 1 punt pakte. Ook het dubbelspel was een prooi voor het 2e. De komende wedstrijd tegen Gispen is bepalend voor de laatste plek in deze poule.
3e Klasse

Bijmaat 1 SHOT 3 6-4 Een zeer knap resultaat tegen koploper Bijmaat. Thuis nog 10-0 klop, nu met een ontketende Holger een nipte nederlaag. Dit team gaat met de week beter spelen. Holger won knap 3 keer, Rick 1 keer. Dennis bleef nu zonder winst.
4e Klasse

Tielse TC 1 SHOT 4 Deze wedstrijd was reeds weken geleden vooruit gespeeld. Het 4e was dus vrij.
5e Klasse

Tielse TC 2 SHOT 5 1-9 Het 5e dendert met deze vette uitslag voort naar het kampioenschap. Nu was Tiel aan de beurt. Harmen verloor de eerste wedstrijd nog (net als thuis). Daarna was de koek op voor Tiel. Rik en Tristan bleven mooi ongeslagen. Harmen tikte 2 punten binnen.
5e Klasse

SVE 5 SHOT 6 3-7 Een hele knappe overwinning voor het 6e, waarin Max schitterde met 3 overwinningen. Ron (2) en Jasper(1) maakten het feest compleet. Het was toch al een stuntweek voor het 6e, want de avond ervoor werd de inhaalwedstrijd tegen UTTC 1 ook al met 6-4 gewonnen.
6e Klasse

SVO 3 SHOT 7 5-5 Ook hier haalde SHOT een knap resultaat binnen! Thuis nog 9-1 verlies, nu een gelijkspel. Jimmy pikte weer knap een puntje mee. Sven bleef verrassend zonder winst. Henri laat een duidelijk progressie zien met 3 knappe winstpartijen. Dat smaakt naar meer!
Starters

Woerden 2 SHOT 8 1-4 In de eerste wedstrijd van de vervolgronde bij de Starters haalde het 4e een hele mooie overwinning binnen. Extra opvallend was dat Roan nu ook de volle buit binnenhaalde met 2 fraaie zeges. Ook Leah won 2 keer. Prachtig! Alleen het dubbelspel ging verloren.