SHOT blijft zichzelf in de problemen helpen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 9 wij 1} Afgelopen vrijdag stond de uitwedstrijd tegen Almeerspin op het programma. Waar in de heenwedstrijd vier punten werden gescoord bleef deze wedstrijd het scorebord aan de SHOT-zijde bijna onaangeraakt. Ondanks dat Rietveld in de heenwedstrijd de helft van de punten voor zijn rekening nam werd besloten om hem toch aan de kant te laten vanwege een nog steeds vervelende enkelblessure. Het was aan Menereis, Diemers en Kapel om te stunten.

Het was aan Menereis om het spits af te bijten en dat deed hij met verve. Dankzij degelijk spel en zo vast als een huis liet hij zijn tegenstander beduusd naar de kant terugkeren. Vervolgens speelde Kapel nog een kraker van een wedstrijd waarin hij helaas zijn meerdere moest erkennen in de beslissende vijfde set. Al gauw bleek daarna de koek op voor de SHOT’ers. Er werden nog diverse games afgedwongen maar veel meer wedstrijdpunten hadden er niet in gezeten. Uiteindelijk bleef SHOT pijnlijk op één punt hangen en verstevigde zich daarmee op de laatste plaats.

Volgende week is een vrije week en worden de tafeltennisballen vervangen door paaseieren maar daarna volgt alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Tijdens deze uitwedstrijd bij SVE zal er gekeken worden of de hoofdmacht van SHOT het seizoen eervol kan afsluiten. “Volgende wedstrijd gaan we nog één keer alles geven om te kijken of we het seizoen met een overwinning kunnen afsluiten. Het zal zeker geen eenvoudige strijd worden maar er zijn kansen” gaf Rietveld vol vertrouwen aan