Aanloop voor de finale

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De pauzeweek werd bij de senioren benut om enkele inhaalwedstrijden te spelen. Voor de SHOT-teams zelf waren deze wedstrijden niet eens zo belangrijk. Voor het eindklassement in de poule (wie wordt kampioen en zo) wel!

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Standaardcompetitie:

2e Klasse

SHOT 3 Tielse TC 1 4-6 Voor het 3e stond er niet zoveel meer op het spel. Het enige wat telt, is dan de sportieve plicht vervullen. Tegen de kampioenskandidaat was het daarom spijtig dat door omstandigheden met maar liefst 2 invallers aangetreden moest worden. Desondanks werd Tielse het vuur aan de schenen gelegd. Brutaal werd zelfs een 2-0 voorsprong genomen. Ook invallers Rob en Pim wisten beiden 1 punt te pakken door de 3e man van Tielse te verschalken. Paul won 2 wedstrijden. Uiteindelijk kwam een nipte nederlaag op het formulier. Met dit resultaat gaat Tielse volgende week de beslissingswedstrijd tegen ONI (om het kampioenschap) in met 1 punt achterstand!
3e Klasse

SHOT 5 Huizen 5 8-2 De inhaalwedstrijd tegen Huizen had als inzet de 2e plaats in de poule. Het kampioenschap is al vergeven aan Vitac. Het resultaat is nu duidelijk: ons 5e gaat waarschijnlijk 2e worden na deze klinkende zege. Pim en Sascha bleven knap ongeslagen en ook Gerben komt langzaam maar zeker weer in vorm, getuige zijn 2 winstpunten.
4e Klasse

Tielse TC 3 SHOT 8 5-5 In wat mogelijk de allerlaatste kans was op klassebehoud, werd een knap gelijkspel in en tegen Tiel. De kansen waren overigens theoretisch, want er had wel een zeer ruime overwinning gescoord moeten worden om het tij daadwerkelijk te keren. SHOT heeft komend najaar weer een 5e klasseteam, al zal het 8e met deze vaststelling niet zo blij zijn. Barend deed weer mee en haalde fraai 3 punten binnen. George en Fred maakten de 5 vol met elk 1 zege.

Duo-competitie:

1e Klasse

UTTC 1 SHOT 1 4-1 In de inhaalwedstrijd tegen UTTC kon het 1e niet echt potten breken. Opvallend is dat Jan, na een goede competitiestart, waarin hij regelmatig zijn punten pakte, nu de vorm kwijt lijkt te zijn. Hij kwam er wel dicht bij, maar winnen deed hij niet. Gelegenheids invaller Paul M. trof een tegenstander die duidelijk moeite had met zijn listige spelletje. Hij maakte dus het tegenpunt. Jorrit zal (herstellende van een knieoperatie) deze competitie niet meer in actie komen.