Jeugd pakt knappe punten

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Net als vorige week werden er door Shot weer enkele knappe uitslagen neergezet. Het ziet er naar uit dat we 1 kampioen (het 5e) krijgen en dat, met een beetje geluk, geen enkel team als laatste gaat eindigen.

Alle uitslagen van de SHOT jeugdteams op een rijtje.

2e klasse

SHOT 1 Veenland 1 6-4 Met een invaller (Jip was geblesseerd) werd Veenland bestreden. Normaliter geen enkel probleem, maar dat was dus nu iets moeilijker. Elsbeth won soeverein al haar partijen. Jackie was 2 keer succesvol. Invaller Jesse had problemen met zijn vastheid en bleef met lege handen staan.
2e klasse

SHOT 2 Gispen 1 7-3 In de wedstrijd van de waarheid (wie wordt laatste) heeft het 2e ook thuis concurrent Gispen weer weten te verslaan. Die winst werd vooral bereikt door een sterk spelende Luuk, die fraai ongeslagen bleef. Rex won (net als uit) weer 2 partijen en ook Stijn pikte zijn puntje mee. Goede kansen dus om als 5e te eindigen en dat zou heel knap zijn!
3e Klasse

SHOT 3 DTV Smash 1 1 4-6 Het 3e leed een nipte nederlaag en dat was weer een goed resultaat! Het 3e was als allerzwakste team nog (door de NTTB) toegevoegd aan de 3e klasse en het gaat met de week beter! En laatste worden deze jongens al helemaal niet! Dennis en Rick wonnen beiden 1 partij en Holger pakte er 2.
4e Klasse

SHOT 4 Hilversum 7 7-3 Een mooie regelmatige overwinning voor een goed draaiend 4e. Boris werd de ster van dag en pakte alle punten. Ruben en Koen wonnen elk 2 keer. Goede kansen hier om alsnog de 2e plaats te pakken. Maar wel oppassen: alles zit dicht bij elkaar!
5e Klasse

SHOT 5 Huizen 4 8-2 Weer een vlotte overwinning voor het 5e. Het kampioenschap kan niet meer mis gaan. Verrassend was hier dat Bart zijn eerste competitienederlaag leed en een andere partij maar net won! Harmen won ook 2 keer en Tristan was kopman van de dag met winst in alle partijen.
5e Klasse

SHOT 6 Hoogland 4 2-8 Tegen koploper Hoogland was het niet makkelijk om punten te scoren. Alleen Ronnie wist 2 tegenstanders te verslaan. Bas en Max bleven met lege handen staan. Het 6e is in een felle strijd gewikkeld binnen de plaatsen 4,5 en 6. Het 6e staat nu 4e. Vasthouden mannen!
6e Klasse

SHOT 7 Gispen 3 3 3-7 Tegen Gispen moest helaas incompleet aangetreden worden. Daardoor waren de kansen op winst natuurlijk klein voor het 7e, dat de laatste weken goed presteert! Sven bleef net als vorige week verrassend puntloos. Dipje? Henri won al zijn partijen steeds knap met klein verschil.
Starters

SHOT 8 SVO 4 1-4 In de nacompetitie was SVO weer een maatje te groot. Dat kwam tot uitdrukking in de stand waarin allen Jarek tot echt weerwerk in staat was. Hij pakte dan ook dat ene punt voor Shot. Niet getreurd! Dit team gaat nog zeker de nodige punten pakken!