Het 5e jeugdteam is kampioen!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het zat er natuurlijk al weken aan te komen, maar nu was het zover: SHOT 5 werd met overmacht kampioen bij de jeugd. Harmen, Rik, Bart en Tristan hebben samen een geweldige prestatie neergezet. De huldiging zal plaatsvinden tijdens de clubkampioenschappen. Opvallend was ook deze week dat 6 van de 8 dubbels gewonnen werden. Knap!

Alle uitslagen van de SHOT jeugdteams op een rijtje.

2e klasse

SHOT 1 Hilversum 3 6-4 Dat de spelers van Shot nog niet gewend zijn tegen materiaalspelers te spelen, kwam wel tot uiting tegen Hilversum. Zonder dat wapen had de overwinning veel ruimer uitgepakt. Geen probleem, het was in elk geval leerzaam en de 2e plaats komt niet in gevaar. Jackie won 1 keer. Elsbeth en Jip wonnen elk 2 partijen.
2e klasse

SHOT 2 Almeerspin 2 1-9 Tegen de kampioen werd een redelijk kansloze nederlaag geleden. Dat hadden we ingecalculeerd. Spectaculair was wel dat Luuk de kopman van de tegenstanders zijn allereerste verliespartij in deze competitie wist toe te brengen. Pure klasse natuurlijk! Dit stuntje wisten Jesse en Stijn helaas niet te evenaren.
3e Klasse

Huizen 2 SHOT 3 5-5 De prestatie thuis tegen dit team werd helaas niet herhaald. Huizen kwam op eigen tafel sterker voor de dag dan in Soest. Nu won Holger 2 partijen, waar Dennis en Rick elk 1 pot binnenhaalden. Gelukkig was ook het dubbel een winstpunt voor het 3e. De 5e plaats wordt makkelijk vastgehouden en dat is toch een prestatie!
4e Klasse

SHOT 4 Almeerspin 4 7-3 Dat het 4e een sterk team is en veel punten haalt, is geen verrassing meer. Verrassend was wel dat Ruben dit keer ongenaakbaar was. Vooral de kopman van de tegenstanders werd heel simpel ingepakt. Boris verloor 2 keer nipt en pakte dus maar 1 punt. Koen was, zoals wel vaker, weer goed voor 2 mooie punten.
5e Klasse

SHOT 5 Tielse TC 2 7-3 Met deze ruime overwinning op de naaste concurrent haalde het 5e team overtuigend het kampioenschap binnen. In elke opstelling was het 5e deze competitie dominant. Dit keer werden de punten (na een aarzelende start met een 3-3 tussenstand) gehaald door Rik en Tristan die beiden 2 keer wonnen. Bart won weer 3 partijen al ging dat dit keer bepaald niet vanzelf.
5e Klasse

Huizen 5 SHOT 6 4-6 Het 6e team heeft, na een zwakke start, de weg omhoog heel goed te pakken. Nu werd Huizen knap verschalkt met een eendrachtige teamprestatie: zowel Max als Ron als Jasper wonnen 2 wedstrijden. En dat na een 3-1 achterstand! Het 6e staat nu samen met 2 ander teams op de plek 3-4-5. Dat gaat wel goed komen met deze jongens!
6e Klasse

SHOT 7 Almeerspin 6 9-1 Voor de 2e keer deze competitie was het 7e compleet en dat leverde tegen laagvlieger Almeerspin een duidelijk resultaat op! Omdat de tegenstander met maar 2 spelers achter de tafel verscheen, werd het nog makkelijker voor het 7e. Sven en Henri bleven ongeslagen. Jimmy verloor schlemielig 1 potje. Zeker is nu dat dit team de 5e plaats gaat behalen. Netjes hoor!
Starters

SHOT 8 SVO 5 3-2 Een mooie overwinning in de nacompetitie voor het 8e. Jarek en Leah wonnen elk 1 partij en samen ook het dubbelspel. Roan wist de stunt van vorige week niet te herhalen en bleef nu zonder punten. In de totale rangschikking van alle 16 starterteams is het 8e bezig om de 7e of 8e plaats te halen.