Laatste loodjes zijn pittig voor de jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het eind van de jeugdcompetitie nadert. Omdat alle beslissingen al wel zo’n beetje gevallen zijn verslapt de concentratie. En dan zijn ook vaker teams niet meer compleet. Dit weekeinde kwam dat allemaal naar boven.

Alle uitslagen van de SHOT jeugdteams op een rijtje.

2e klasse

SVE 4 SHOT 1 5-5 SVE heeft een zeer sterke ongenaakbare kopman. Dan is het simpel: dan wordt het nooit een ruime winst. Thuis werd met moeite gewonnen; nu kwam het 1e uit op een gelijkspel. Opvallend was dat Elsbeth dit keer slechts 1 partij won, waar Jackie en Jip beiden 2 keer wonnen. Geeft allemaal niets meer.
2e klasse

Over ’t Net 2 SHOT 2 8-2 Dit team was een maatje te groot voor het 2e, maar er had best meer in gezeten. Met name Rex was niet op dreef en speelde onder zijn kunnen. Jesse had wel de goede geest en haalde beide Shot-punten binnen. Voor invaller Ruben was het gewoon een leuke ervaring. Het 2e blijft hiermee nog steeds hekkensluiter Gispen net voor.
3e Klasse

Hilversum 4 SHOT 3 7-3 Thuis won het 3e nog royaal van Hilversum, nu waren de rollen juist omgedraaid. Een geconcentreerd Hilversum hield het 3e knap onder de duim. Dennis, Rick en Holger wisten elk één pot binnen te slepen. De 5e plek blijft gewoon veilig. Ook hier: niet aan de hand.
4e Klasse

SHOT 4 Tja, het 4e heeft een incomplete poule en was daardoor deze week dus vrij.
5e Klasse

Bijmaat 2 SHOT 5 6-4 Het kampioenschap is binnen en dan verslapt de concentratie een beetje. Bij Rik en Tristan viel dat nog mee. Zij wonnen beiden 2 partijen. Harmen had het vizier niet helemaal scherp en bleef voor het eerst deze competitie puntloos. Daardoor verloor het 5e zijn eerste wedstrijd in deze competitie. Tja.
5e Klasse

UTTC 1 SHOT 6 6-4 Het 6e moest met slechts 2 man op pad naar Utrecht. En dat liep nog best goed af ook! Jasper en Ronnie scoorden beiden 2 hele mooie punten, zodat de nederlaag minimaal gehouden werd. Daarmee schuift het 6e toch steeds meer op naar de middenmoot. Netjes!
6e Klasse

Bijmaat 3 SHOT 7 10-0 Vorige week een glorieuze zege, nu een dikke zeperd tegen Bijmaat. De tegenstander was sterk, maar het zat ook gewoon niet mee. Een geflatteerde 10-0 was het gevolg. Henri kon de goede vorm van de afgelopen weken dit keer niet in winst omzetten. Ook Jimmy en Sven lukte dat niet.
Starters

ATC 6 SHOT 8 0-5 In de laatste wedstrijd voor de finale op 25 april, heeft het 8e een klinkende zege mee naar huis genomen. Roan, Leah en Jarek waren onverslaanbaar. Het dubbelspel was eigenlijk nog de zwaarste wedstrijd.