Mooi competitieslot bij de jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De laatste ronde is nu ook in de jeugdcompetitie gespeeld. Een competitie die goed verlopen is. Alleen bij het 7e team hadden we soms moeite om het team compleet te krijgen. Veel teams hadden een zware indeling. Toch zijn we zeer tevreden over de prestaties!

Alle uitslagen van de SHOT jeugdteams op een rijtje.

2e klasse

VTV 2 SHOT 1 7-3 Tegen de kampioen werd het natuurlijk geen gemakkelijke wedstrijd. Maar er had nadrukkelijk meer ingezeten dan er nu uitkwam. Jip had gewoon zijn dag niet een bleef puntloos. Elsbeth kwam in haar allerlaatste jeugdwedstrijd wel goed op niveau en won 2 partijen. Jackie scoorde (zoals vaker) ook 1 punt.
2e klasse

ZTTV 1 SHOT 2 9-1 Tegen het niet zeer sterke ZTTV kwam het 2e toch niet goed uit de verf en liep daardoor tegen een forse nederlaag aan. De eer werd dit keer gereed door Jesse. Luuk en Stijn konden hieraan geen punten toevoegen. Wel heel leerzaam geweest deze competitie!
3e Klasse

SHOT 3 Rega 2 2-8 Tegen de koploper had het 3e de schone taak om dit team van een kampioenschap af te houden. Dat lukte net niet! Als de uitslag 3-7 was geweest, dan was Bijmaat de kampioen geweest. Nu moest Rega tegen Dennis in de allerlaatste wedstrijd van de dag in de 5e game de titel binnenslepen. Spannend! Holger en Rick wonnen elk 1 partij.
4e Klasse

HTTC 2 SHOT 4 2-8 Met dit prachtige eindschot is het 4e toch 2e geworden! En dat in deze sterke poule! Koen en Ruben lieten beiden 1 potje glippen in Houten. Boris was ongenaakbaar en won alles. Deze jongens zijn allemaal aan een hogere klasse toe.
5e Klasse

ZTTV 2 SHOT 5 2-8

Het 5e won zoals verwacht met ruime cijfers. Harmen herstelde zich knap van de uitglijder van vorige week, door nu alles te winnen. Bart en Tristan verloren allebei van de ‘chinees’ van de Zeisters. Ook deze jongens (maar dat stond allang vast) moeten een klasse hoger.

5e Klasse

SHOT 6 WIK 3 4-6 Een nipte maar nette nederlaag, waarmee het 6e de 4e plaats heeft gehaald. Dat hadden we vooraf niet durven hopen. Jasper was de grote man van deze wedstrijd en bleef ongeslagen. Bas bleef puntloos en moet weer zijn ritme gaan vinden. Max tikte netjes ook een punt binnen.
6e Klasse

HTTC 3 SHOT 7 8-2 In Houten liep het 7e tegen een wat onverwacht grote nederlaag aan. Sven en Jimmy wisten goed spel niet om te zetten in punten. Dat lukte Henri wel met 2 goede punten. Hij verkeerd al weken in een prima vorm.
Starters

SHOT 8 HTTC 4 3-2 In de finale van de starterscompetitie moest ons 8e tegen HTTC 4 vechten voor de 8e plaats in de totaalrangschikking. Deze finale werd in Huizen verspeeld. Het werd een spannende strijd die net door het 8e gewonnen werd.In de totaallijst (van 16 teams) is het 8e daarmee op de 8e plek geëindigd. Persoonlijke resultaten zijn nog niet bekend.