Goede start voor SHOT in de beker

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 3 wij 15}Op vrijdag 1 mei speelde SHOT 1 uit tegen Laren 2 voor de beker. In de bekercompetitie wordt 4 tegen 4 gespeeld en 2 dubbels, tevens wordt er tot de 21 punten gespeeld en wordt om de 5 punten geserveerd. SHOT werd vertegenwoordigd door Gerben de Radder (aanvoerder), Pim Kleine Rammelkamp, Rob Huis in ’t Veld en Paul Merkus.

We speelden op twee tafels om zo niet tot midden in de nacht te moeten spelen. Gerben opende de avond met een 2-0 overwinning. Op de andere tafel verloor Pim helaas met 2-1. Daarna knalde Rob een volgende overwinning voor SHOT erin met een 2-0, helaas verloor Paul op de andere tafel met 2-1.

Gerben en Paul dubbelden samen en Pim met Rob, beiden hadden een mooie overwinning met 2-0. Daarna trapte de SHOT-ters het gaspedaal in en volgden de overwinningen snel op elkaar. De mannen hebben een mooie score van 3 tegen 15 neergezet waardoor zij bovenaan staan in de poule.

Rob en Gerben hebben er beiden vier gewonnen, Paul drie singles en Pim twee. En het team heeft natuurlijk beide dubbels gewonnen. Een goede positieve score om door te zetten tijdens de volgende duels. Jullie zijn uitgenodigd om ons te supporten op vrijdagavond 8 mei en vrijdagavond 15 mei, we spelen dan thuis!