2e zege voor Bekerteam

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 13 zij 5}Afgelopen vrijdag namen de SHOT-ters Rene & Rene, Pim en Gerben het voor de beker op tegen ATC 4. Net als de week ervoor haalde SHOT een mooie overwinning binnen: 13-5.

Het was een wedstrijd die heel wisselvallig was en waarbij er veel punten aan de tegenstanders moesten voorgegeven worden bij het begin waarbij het soms aardig lastig bleek te zijn. Zo pakte Rene R bijvoorbeeld na een 0-14 begin, de pot met 21-14, heel knap. Rene R bleef de avond ongeslagen. Rene de G. na een 0-10 begin, de pot uiteindelijk moeizaam maar zeer klasse naar zich toe trok door met 2-1 te winnen en uiteindelijk 3 knappe punten leverde voor het team.

Ook Pim pakte zijn mooie 3 punten mee op wilskracht, door zijn koppie erbij te houden! Gerben had een ietsje mindere avond ten opzichte van de vorige keer maar wist alsnog 2 punten binnen te slepen op techniek.

Vrijdag 15 Mei as zijn jullie allen wederom van harte welkom met vele te komen als de SHOT-ters mogen strijden tegen de concurrent Hoogland! Daaruit zal dan blijken wie de nummer 1 en wie 2 zal worden.