Plastic bal weer uitgesteld

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Tijdens de Hoofdbestuur-vergadering van de NTTB van woensdag 13 mei jl. heeft het Hoofdbestuur het besluit over de invoering van de plastic bal herzien. De invoering van de plastic bal voor de afdelingscompetitie en -toernooien wordt uitgesteld naar 1 januari 2016.

Alleen de landelijke seniorencompetitie zal per 1 september 2015 gaan spelen met de plastic bal. Dit besluit is  genomen met het oog op de kwaliteit en beschikbaarheid van de plastic ballen op dit moment. Het staat verenigingen vrij om in de andere competities alsnog per 1 september 2015 met de plastic bal te gaan spelen, maar of SHOT daarin al mee zal gaan is nog twijfelachtig.

In het najaar van 2016 zal het Hoofdbestuur van de NTTB de invoering van de plastic bal opnieuw beoordelen aan de hand van de dan bestaande situatie en, indien nodig, een nieuw besluit nemen.