SHOT sluit poulefase af met 1e plaats

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 12 zij 6}Vrijdag 15 mei jl. speelde SHOT 1 thuis tegen Hoogland 2 voor de beker. Deze avond hing het erom of SHOT eerste of tweede in de poule zou worden. Ook moesten er, op basis van de verschillen in de ratings, weer veel punten worden voor gegeven. Zo moest René de Gier wel 12 punten voorgeven aan de tegenstander.

Onze trouwe supporters waren met velen aanwezig, geweldig! De avond begon goed voor SHOT met een 3-1 voorsprong. Daarna volgden de twee dubbels, die beiden werden verloren. Gebrek aan samenspel tussen de dubbelaars was de oorzaak van het verlies, hier moet nog aan gewerkt worden. Het verlies van de dubbels maakte een tussenstand op 3-3, waardoor de avond heel spannend werd.

Na de 4-4 liepen de SHOT-ters uit naar een 9-6. Hierna pakte Rob voor de winstpartij de 10-6, daarna was het gedaan. En speciaal op verzoek van Pim een redactionele toevoeging: Pim sloot knap de wedstrijd af met een spannende game die hij won in de derde pot met 25-23 en uiteindelijk die avond alle vier de potten pakte. Rob staat nog op 100%, 8 uit 8.

Einduitslag: 12-6. Dik verdiend door en voor SHOT. Door deze uitslag is SHOT eerste in de poule geworden en spelen zij over twee weken (vrijdag 29 mei) tegen de nummer twee van een andere poule. Tot dan!