Familie Hooft winnaar van ouder-kind toernooi

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het was gezellig druk tijdens de eerste editie van het ouder-kind toernooi bij SHOT. Maar liefst 11 teams kwamen uiteindelijk opdagen en dat was meer dan gehoopt! Er werd fanatiek gestreden om de prijzen en toen de stofwolken waren opgetrokken, bleken de Hooft-jes gewonnen te hebben!

Waarom SHOT nooit eerder een ouder-kind toernooi heeft georganiseerd, blijft een groot vraagteken, want dat er duidelijk animo was voor dit toernooi, bleek wel op zaterdag de 30-ste mei. Met 11 teams van 2 personen werd om 1 uur de strijd gestart. Er werd gespeeld met handicap, omdat sommige ouders en veel jeugdleden toch iets te sterk waren voor de rest. Er deden 4 teams mee met een speler uit het ping-pong-power programma!

In 3 poules werd de middag gestart, waarin in partijen van 3 games de teams 3 wedstrijden tegen elkaar speelden: ouder tegen ouder, kind tegen kind en (het leukste onderdeel!) een dubbelspel waarin ouder en kind samen spelen tegen de tegenstander.

Winnaars van de poules werden respectievelijk: de familie Jacobsen (Marien en Bas), de familie Njio/Smeitink (Daan en Dienand) en de familie Hooft (André en Rik). De aansluitende finale (gespeeld volgens een turbo-methode om het kort te houden en dus alle deelnemers aanwezig te houden) resulteerde in een 1e plaats voor de familie Hooft. Tweede werd de familie Njio/Smeitink en 3e de familie Jacobsen.

De prijsuitreiking (een prijs voor de 1e en de 2e plaats) werd extra glans gegeven doordat voor elke jeugd-deelnemer een attentie beschikbaar was. Kortom een zeer gezellig toernooi (met dank aan barman Holger) dat zeker navolging verdient!