Start RTC Midden

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Om jonge talenten optimaal verder te helpen in hun ontwikkeling heeft de NTTB het zogenaamde ‘Beleid onder 13’ opgesteld. Onderdeel van dit beleid is onder andere om kinderen onder de 13 jaar zoveel mogelijk in hun eigen regio op hoog niveau te laten trainen. Daartoe zijn er verspreid over het land verschillende RTC’s (Regionale Trainingscentra) opgericht. In onze regio was nog geen RTC, maar met ingang van volgend seizoen start RTC Midden en dit RTC wordt o.a. gefaciliteerd door SHOT.

Voor RTC Midden zijn drie spelers geselecteerd: A-Pupil Floris Zur Muhlen van ZTTV en de A-Welpen Jurre de Bree van TTVN en onze eigen Jip Weijers. Zij zullen vanaf 31 augustus elke maandag van 16:00 tot 18:00 uur trainen in onze zaal, onder leiding van RTC-trainer Martijn Spithoven (www.detafeltennistrainer.nl). Ook VTV biedt zaalruimte aan RTC Midden: daar zal elke donderdag van 17:00 tot 20:00 uur getraind worden.

Het RTC heeft behoefte aan sparring partners: jeugdspelers of senioren. Heb je ongeveer hetzelfde of een hoger niveau dan de genoemde spelers, wil je (af en toe) meedraaien op de genoemde tijdstippen (en zodoende zelf gratis meeprofiteren van de trainerskunde van Martijn), meld je dan bij René de Gier of bij RTC-coördinator Frank Weijers. Door de trainer zal dan worden bekeken of en zo ja wanneer je mee kan sparren.

SHOT is blij dat het onderdak kan bieden aan RTC Midden en wenst spelers en trainer veel succes!