SHOT slecht uit de startblokken

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Vrijdag 16 september startte voor SHOT de najaarscompetitie 2016. In het Orlando gebouw namen de SHOT-ters het op tegen SVE. Het werd een slechte start voor SHOT, SVE ging met de winst aan de haal: 3-7.

Voor SHOT verschenen Hans van Gool, Martin Fransen en René de Gier achter de tafel. Tegenstander SVE had Wai-Jor Woe, Jasper Graaff en Martijn Uijens opgesteld.

De start voor SHOT was slecht. De eerste drie enkelpartijen gingen alledrie naar SVE. Het eerste punt voor SHOT kwam op naam van het dubbel van Hans en Martin, ook wel het koningskoppel genoemd. Zij maakten in ieder geval hun naam en faam in het dubbel waar door Wai-Jor en Jasper gedecideerd met 3-0 opzij te zetten.

In het vervolg wist SHOT nog slechts twee punten te scoren. Zowel Hans als Martin wisten Maarten te verslaan. René dolf tweemaal in een vijfde game het onderspit, tegen Maarten en Jasper, en wist niet tot winst te komen. Kortom, de eindstand kwam uit op een 3-7 nederlaag.

SHOT is dus nog niet helemaal in vorm, aan de andere kant is SVE één van de kandidaten voor het kampioenschap en kwam de nederlaag niet geheel onverwacht. Want ook voor deze competitie is de doelstelling wederom handhaving.

Volgende week wacht de eerste uitwedstrijd. Dan gaan de SHOT-ters op bezoek bij VTV in Nieuwegein.