2e Overwinning voor SHOT jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het is een paar jaar geleden, maar zaterdag was er weer een landelijke jeugdwedstrijd bij SHOT. Na de overwinning van vorige week in het verre Middelburg, ontving het 1e jeugdteam van SHOT deze week Vriendenschaar uit Gouda. En net als vorige week konden de SHOT-ters een fraaie 7-3 zege.

Voor het Soester team verschenen deze week Jip Weijers, Jibbe van Vliet en Chris Beentjes achter de tafel. SHOT kwam snel op een voorsprong. Jibbe en Chris wonnen  hun eerste partij en pakten ook samen het dubbel. Een 3-1 tussenstand.

Daarna kwam Jip ook het scorebord. Na een nederlaag in zijn eerste enkelpartij, wist hij zijn tweede partij overtuigend te winnen. Een ook zijn derde partij leverde een winstpunt op. Omdat Jibbe en Chris ook beiden nog één winstpartij pakten stond na 3,5 uur tafeltennis de eindstand van 7-3 op het scorebord.

Alledrie de SHOT-ters wisten vandaag 2 van de 3 enkelpartijen te winnen, een mooie verdeling dus. Bij Vriendenschaar wist Steven van Haaften een hattrick te scoren. Na 2 twee speelrondes staat SHOT bovenaan in deze Landelijk C poule. Het is nog te vroeg om voorspellingen over de eindpositie te doen, maar SHOT draait in ieder geval lekker bovenin mee!