Henri ter Steeg leidt SHOT naar zege op Woerden

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de derde thuiswedstrijd van dit seizoen ontving SHOT de rode lantaarndrager Woerden. Met in de basis Hans, Henri en René wisten de SHOT-ters een kleine 6-4 overwinning te noteren. Man on the match was Henri, hij scoorde een zeer fraaie hattrick!

Waar SHOT een stabiele competitie doormaakt, is dat voor Woerden geheel anders. Spelers uit vorm en blessures vormden de opmaat voor een belabberde competitiestart. Aan de SHOT-ters de taak om de afstand met Woerden verder te vergroten en de 4e (nog) steviger in handen te nemen.

Het begin ging gelijk. Henri en Hans wisten hun eerste partij te winnen. René moest de Woerdense kopman feliciteren en ook het dubbel ging naar de bezoekers.

In het vervolg nam SHOT een kleine voorsprong via overwinningen van Henri en René. Woerden kwam echter nog terug tot 4-4. Nadat Hans SHOT op 5-4 had gezet was het aan de kopmannen van beide teams om de eindstand te bepalen. Waar Woerden een gelijkspel uit het vuur leek te gaan slepen, was het uiteindelijk Henri die zijn uitstekende vorm onderstreepte met een mooie hattrick! De eindstand werd daarmee bepaald op 6-4.

En dat maakt dat SHOT stevig op de 4e plaats staat met 25 punten. De degradatiezone is uit zicht, de voorsprong op de nummers 5 en 6  bedraagt immers respectievelijk 11 en 13 punten. De achterstand op de nummer 3 is 6 punten. De returnwedstrijden (deze starten over twee weken) kan SHOT met een gerust gevoel ingaan.