SHOT jeugd neemt leiding stevig in handen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de laatste heenwedstrijd van deze competitie ontving het eerste jeugdteam van SHOT SETT uit Den Haag. Het werd een klinkende 8-2 overwinning en daarmee heeft SHOT de leiding stevig in handen in de Landelijke C competitie.

SHOT begon met een voorsprong van 2 punten als koploper aan de speelronde. Tegen SETT, de gasten uit Den Haag, was de opening voor de tafeltennissers uit Soest. Zowel Chris Beentjes, Jip Weijers als Jurre de Bree wisten hun eerste enkelpartij te winnen.

De eerste tegenslag kwam bij het dubbel. In vijf spannende games dolven de SHOT-ters het onderspit en kwam de stand daarmee op 3-1. In de 2e ronde enkelspelen gingen de SHOT-ters weer met de punten aan de haal en liepen daarmee uit naar een 6-1 voorsprong.

In de laatste 3 enkelspelen wisten Chris en Jip hun hattrick te voltooien. Jurre slaagde daar net niet in, hij verloor zijn laatste partij met 14-12 in de vijfde en beslissende game. Het eindresultaat mocht er dus zijn: 8-2 winst! Daarmee staat SHOT stevig bovenaan in deze Landelijke C poule. De voorsprong op Alexandria bedraagt 4 punten.

Volgende week beginnen de returns, SHOT ontvangt dan nummer 4 Middelburg.