Knap gelijkspel SHOT tegen SVE

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Bij het begin van de 2e helft van de competitie nam SHOT het op tegen SVE, de nummer 3 van de ranglijst. Henri, Martin en René sleepten er op knappe wijze een gelijkspel uit: 5-5.

Omdat Hans van Gool van een vakantie genoot, kwamen Martin Fransen, Henri ter Steeg en René de Gier in actie. Voor SVE verschenen Wai-Jor Woe, Jasper Graaff en Sean Bakker achter de tafel. Omdat het SVE team op vrijdagavond verhinderd was, werd de wedstrijd op zaterdagmiddag gespeeld, op de zogenaamde ‘Super Saturday’ waarbij 6 wedstrijden werden gespeeld in het gezellige SVE gebouw.

De eerste partij was er gelijk één om in te lijsten. Martin nam het op tegen Sean. Waar Martin in de 1e en 3e game volstrekt kansloos was tegen een ontketende Sean, haalde hij op solide wijze game 2 en 4 binnen. In de vijfde game had Martin zijn zenuwen beter onder controle en zette SHOT op een 0-1 voorsprong.

De wedstrijd ging vervolgens gelijk op. SHOT kwam op 1-2 en had in het dubbel in de 4e game kansen op winst, het was echter het SVE duo dat de winst pakte. Na het dubbel zette Wai-Jor de thuisploeg op voorsprong.

Via fraaie overwinningen van René op Sean en Henri die zijn angstgegner Jasper versloeg, kwamen de bezoekers uit Soest weer op voorsprong. Het lukt echter niet om de volledige winst te bezoeken. In de laatste partij dolf Henri met 13-11 in de vijfde game het onderspit tegen Sean.

De eindstand kwam daarmee op 5-5. Martin en René wonnen ieder twee partijen, Henri kon zich eenmaal laten feliciteren. “Een mooie uitslag. De heenwedstrijd ging met 7-3 verloren, dus met deze uitslag kunnen we dik tevreden zijn.”, aldus Martin Fransen. “Ja, dit is een mooie uitslag, zeker gezien het feit dat SVE in een sterkere opstelling speelde dan in Soest. Hiermee handhaven we ook de voorsprong op de 5e en 6e plaats.”, reageerde René die na een matige seizoensstart zijn vorm gevonden lijkt te hebben.

Volgende week ontvangt SHOT in de eigen zaal in Soest VTV uit Nieuwegein.