SHOT wint en vergroot voorsprong

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De eerste returnwedstrijd voor SHOT was een thuiswedstrijd tegen Middelburg. Waar de uitwedstrijd nog met 7-3 werd gewonnen, moesten de SHOT-ters nu genoegen nemen met een kleine 6-4 overwinning. Dit leidde uiteindelijk toch tot tevredenheid omdat concurrent Alexandria een onverwachte nederlaag leed.

De Middelburgers waren ruim op tijd aanwezig en hadden dus volop de tijd om bij te komen van de lange autoreis en zich voor te bereiden op de wedstrijd. Dat betaalde zich uit in de eerste partij die naar de Middelburgers ging. De SHOT-ters schakelden vervolgens een tandje op en zetten de 0-1 achterstand om in een 4-1 voorsprong.

Was er wederom een ruime overwinning in de maak? Dat viel toch enigszins tegen. SHOT zag Middelburg terug komen tot 4-3. In de laatste serie enkelspelen wist SHOT nog 2 partijen naar zich toe te trekken en daarmee een 6-4 overwinning op het scorebord te zetten.

Bij SHOT was Chris Beentjes vandaag de man van de wedstrijd. Hij won al zijn partijen en was samen met Jip Weijers ook succesvol in het dubbel. Een knappe prestatie! Jip was tweemaal succesvol. Ondanks 5 matchpoints slaagde hij er niet in om zijn hattrick af te maken. Met 14-16 in de vijfde game ging hij ten onder. Voor Jibbe van Vliet was het een dag om snel te vergeten. Hij had een off-day en moest drie keer zijn tegenstander feliciteren.

Door onverwachte nederlaag van Alexandria vergroot SHOT de voorsprong op de nummer 2,  van 4 naar 6 punten. Over twee weken staat de topper in deze Landelijk C poule op het programma. Maar daarvoor moet SHOT volgende week eerst in Gouda op bezoek bij Vriendenschaar.