SHOT houdt concurrentie op achterstand

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de enigszins koele zaal aan de Di Lassostraat ontving het eerste jeugdteam afgelopen zaterdag Alexandria’66, één van de concurrenten voor het kampioenschap. Net als in de heenwedstrijd wisten de jongens hun tegenstander met 6-4 te verslaan.

Vooraf was bekend dat dit weekend een belangrijke was in de strijd om het kampioenschap in deze Landelijk C poule. SHOT begon de wedstrijd als koploper, met een voorsprong van 4 punten op SETT en 6 punten op de tegenstander van vandaag. Kan een volgende stap gezet worden richting het kampioenschap?

Hoewel het eerste punt in de ontmoeting naar de Rotterdammers ging, was het toch SHOT dat in het begin het beste bij de les was. De 0-1 achterstand werd omgebogen en na het dubbel stond een 3-1 voorsprong op het scorebord.

Het dubbel was een prooi voor Jip en Jurre die deze partij met een overtuigende 3-o de twee meiden van Alexandria, Charlotte en Lisa, het nakijken gaven. In de enkelspelen waren de rollen echter omgedraaid. Zowel Jip als Jurre kwamen technisch en mentaal te kort in hun partijen tegen Lisa en Charlotte en moesten daarom na afloop hun tegenstander feliciteren.

Dit waren tegelijkertijd ook de enige punten die naar Alexandria gingen, de andere punten gingen allemaal naar SHOT, waardoor als uitslag 6-4 op het scorebord stond. Uitblinker van de dag was Jibbe. Zijn eerste clean sheet van deze competitie, en wat een moment voor deze mijlpaal! Zijn eerste twee partijen van de dag, tegen Koen en Lisa, werden in vier games gewonnen. De laatste, tegen Charlotte, was een ware thriller en werd met 2 punten verschil in de vijfde game beslist in het voordeel van Jibbe!

Met deze uitslag handhaaft SHOT zich aan kop van de poule. Met nog 2 wedstrijden te gaan is Alexandria zo goed als uitgeschakeld voor de koppositie. Dat betekent dat de strijd gaat tussen SHOT en SETT. Over 2 weken speelt SHOT thuis tegen Westa. De week erna volgt de ontknoping, SHOT gaat dan op bezoek bij SETT. Dat belooft alvast een mooie wedstrijd te worden!