SHOT niet voorbij rode lantaarndrager

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De maandag is niet de favoriet speelavond van de SHOT-ters. Maar af en toe ontkom je er niet aan en dus gingen de spelers van SHOT 1 afgelopen maandag op bezoek bij UTTC. Waar de thuiswedstrijd nog met 8-2 werd gewonnen, moest er nu genoegen worden genomen met een gelijkspel: 5-5.

De opstelling bestond deze avond uit Martin Fransen, Hans van Gool en Henri ter Steeg. Zij namen het op tegen Jurian Broers, Mark Broers en Thomas van Vessem.

Al snel bleek dat SHOT tijd nodig had om te wennen. Na de eerste serie enkelspelen keek SHOT tegen een 2-1 achterstand aan. Het dubbel bood uitkomst om weer gelijk te komen, het dubbel Fransen/Van Gool handhaaft daarmee zijn ongeslagen status.

Na het dubbel was het echter toch weer UTTC dat op voorsprong kwam. De wedstrijd bleef daarna spannend. SHOT kwam nog even op voorsprong, maar na 3 uur spelen stond een 5-5 gelijkspel op het scorebord.

Een score waarmee de SHOT-ters niet tevreden waren. “De eerste wedstrijd eindigde in een duidelijke overwinning, dus ons doel was om ook de return winnend af te sluiten.”, aldus kopman Hans van Gool die vandaag ook weer goed was voor 2 overwinningen. “Hoewel we op meer gehoopt hadden, heeft deze uitslag invloed op de stand. We staan stevig op de vierde plaats”, vulde Henri ter Steeg aan.

Volgende week staat weer een thuiswedstrijd op het programma. Almeerspin, één van de teams die om het kampioenschap strijdt, is dan de tegenstander.