Kinder TafelTennis Feest weer groot succes

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op zaterdag 17 december vond het traditionele Kinder TafelTennis Feest bij SHOT plaats. Met wederom ruim 70 basisschoolleerlingen werd, in diverse groepen, in een gezellig en sportieve sfeer gestreden om de titels. Het scholenklassement was ook dit jaar weer een prooi voor De Wegwijzer.

Nieuw dit jaar was dat er voor de halve finale een heus ‘rond-de-tafel’ kampioenschap werd gespeeld. Een spelvorm die je vaak gespeeld wordt bij training, op de camping en ook de scholen. En daarom deze keer ook in wedstrijdvorm. Dit jaar was het nog een experiment, volgend jaar zal dit een vast onderdeel zijn van het toernooi.

Voor alle uitslagen van het toernooi kijk je op de uitslagenpagina.