Inspirerende en energieke gymlessen bij SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

https://www.facebook.com/TTVSHOT/Ontzettend leuke en inspirerende dag achter de rug! In samenwerking met MJ Tafeltennis verzorgden we vandaag de gymlessen voor basisschool De Bron. En aansluitend was er tussen 15:00u en 16:30u een instuif waarbij kinderen uit heel Soest konden kennismaken met tafeltennis.

Tijdens de gymlessen maakten de kinderen met diverse spellen op een leuke en leerzame manier kennis met tafeltennis. Voor groep 3 was er een speciaal programma met ballonnen. Bij de instuif konden de kinderen zelf kiezen welke spellen ze deden of gewoon een potje “rond de tafel” spelen. 

Dat de gymlessen een groot succes bleek wel uit de opkomst bij de instuif. Ruim 60 kinderen kwamen nogmaals een balletje slaan en zorgden daarmee voor een spetterend einde van de dag. Wil je nogmaals een balletje komen slaan? Kom dan op zaterdagochtend (vanaf 10:00u) of vrijdagavond (18:00u -19:30u) naar SHOT!
Kijk op onze Facebook pagina voor de foto’s van vandaag!