SHOT stijgt naar plaats 2!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

SHOT heeft de smaak te pakken. Nadat SHOT vorige week goede zaken met 14 punten uit twee wedstrijden, zetten de heren de goede lijn voort in de uitwedstrijd tegen Hilversum. In de tas naar huis gingen 9 punten mee, slechts 1 punt bleef in Hilversum.

Voor SHOT kwamen deze week Henri ter Steeg, Hans van Gool en Martin Fransen in actie. Hilversum trad aan met Marnix Karssenberg, Bert Olofsen en Neha Gupta, een jeugdspeelster.

De aftrap was voor Hilversum, Henri ging in vier games ten onder tegen de altijd lastige Marnix Karssenberg. Maar daarna was het één en al SHOT dat de klok sloeg. Voor Neha Gupta was het vooral een avond om te leren, zij kwam er niet aan te pas tegen de SHOT-ters.

Martin versloeg in zijn eerste partij Bert Olofsen, die in verband met een blessure de resterende partijen aan zich voorbij liet gaan. Omdat Hans en Martin ook hun partij tegen Marnix wisten te winnen, stond na 3 uur de einduitslag van 1-9 op het scorebord.

Een prima resultaat voor SHOT dat zich hiermee op de 2e plaats nestelt. “Twee weken geleden waren we vooral bezig om minimaal 4e te worden. Nu staan we gewoon 2e!,” reageerde Hans van Gool opgetogen. “Natuurlijk was Hilversum vandaag niet op volle sterkte, maar we hebben het gewoon goed gedaan.”, vulde Henri ter Steeg aan.

Handhaving is nu volledig in eigen hand van de Soester tafeltennissers. Waar de 4e plaats voor handhaving nog afhankelijkheid is van het aantal degradanten uit de landelijke competitie, betekenen de 2e en 3e plaats sowieso een vervolg in de Hoofdklasse. Over twee weken volgt de laatste wedstrijd. Dan neemt SHOT het thuis op tegen de nummer 3 SVO. SHOT heeft hierbij 5 punten nodig om op een mooie 2 plaats te eindigen in deze competitie.