In memoriam: Koos van Braak (25-07-1970 – 29-03-2017)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Koos van Braak is overleden. Dit schokkende nieuws bereikte ons donderdag jl. Een volslagen verrassing voor de meesten van ons. Koos speelde 4 weken geleden nog bij ons in de zaal zonder problemen, nu is hij er niet meer …

Koos was met zijn vriendin Henriëtte naar de wintersport gegaan in Frankrijk. Op 15 maart ontvingen we het bericht dat hij hartproblemen had gekregen op de piste en dat hij in een Frans ziekenhuis een ‘stent’ geplaatst had gekregen. In het opvolgende weekeinde is hij naar Nederland vervoerd.

Op dinsdag 21 maart werd Koos getroffen door een zwaar hartinfarct. Hij werd naar de IC overgebracht en kunstmatig in coma gehouden. Uiteindelijk hebben de behandeling niet tot het gewenste effect geleid. Op 29 maart is Koos overleden.

Wat eerst nog relatief onschuldige hartritme stoornissen leken, heeft een absurd einde gekregen. We leven mee met Henriëtte, zijn familie en vrienden.