5 Kampioenen bij seniorenteams SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De voorjaarscompetitie bij de Senioren zit er weer op! En ook deze keer hebben we diverse teams die het kampioenschap in hun klasse wisten binnen te slepen.

Een overzicht:
SHOT 2: Na de degradatie in het najaar, gelijk weer kampioen geworden geworden in de 2e Klasse. Goede prestatie van Paul, Danny, Oeds, Axel en Rob!

SHOT 5: Een overtuigend kampioenschap in de 4e klasse. Klasse gedaan van Martin, Martijn en Adri. En waarbij invallers Herman, Gerrit en jeugdspeler Boris ook de nodige punten binnen haalden.

SHOT 9: Dit jonge team behaalde het eerste kampioenschap in de seniorencompetitie. Holger won 29 van de 30 partijen, ook een knappe prestaties. Felicitaties hierbij voor Holger, Rex, Rick. En dank aan invallers Esther, Jurgen, Jackie en Boris.

SHOT 10: Een half jaar in de 6e Klasse is genoeg voor dit team. Met 75 punten ruimschoots de beste in deze poule. Goed gedaan Hans, Esther, Jurgen en Hans!

En ook in de duo competitie een kampioenschap. Het eerste duo-team, bestaande uit Hans, Martin, Henri, Jorrit en René, had weinig te duchten van de concurrenten. SHOT haalde 45 van de mogelijke 50 punten en mag het volgend seizoen in de duo ook weer in de Hoofdklasse proberen!